Louis Vuitton ile League Of Legends işbirliği

0
424 Okunma

Dünyaca ünlü moda markası Louis Vuitton ve e-spor sektörünün şüphesiz en ünlü oyunu League Of Legends işbirliğine imza attılar.

League Of Legends çıktığı günden itibaren hem dünyada hem ülkemizde adını altın harflerle kazıdı. Oldukça popüler olan bu oyun aynı zamanda diğer oyunlara kıyasla oldukça ciddi de bir oyun. Her yıl dünyanın en başarıları oyuncuları ve takımları karşı karşıya geliyor ve kıyasıya mücadele ediliyor. 2 Ekim’de Berlin’de başlayan dünya kupası maçları, 26 Ekim’de çeyrek ve yarı final maçlarıyla devam edecek. Final ise 10 Kasım’da Paris’te yapılacak.

Kedi sahibi olanlar kalp krizinden korunuyor!

Bu dünya kupası maçı için Riot games ile işbirliği yapan Louis Vuitton, görkemli bir kupa tasarladı. ‘Summoner’s Cup’ adlı final ödülü için tasarlanan özel kutu,  e-oyun dünyasının en önemli ödülü için hazırlandı. Louis Vuitton tarafından tasarlanan bu kutu e-spor için bir ilk olma özelliği taşıyor. Marka, hem kendi motiflerini hem de League Of Legends dünyasından izler taşıyor.

https://www.instagram.com/p/B2v4FKbHTbg/

Kısa bir süre sonra Louis Vuitton ile bir dijital koleksiyon yayınlayacak olan Riot Games, Fransız markanın Kreatif Direktörü Nicolas Ghesquiere tarafından özel olarak tasarlanan karakter kıyafetleri sunacak. “Önde gelen League of Legends etkinliğimiz için; tasarımları ile görüntüyü, hissi ve prestiji etkileyecek olan Louis Vuitton’un resmi partnerimiz olmasından onur duyuyoruz,” diyen Riot Games Uluslararası E-Spor Partnerlik Sorumlusu Naz Aletaha, “Bu tarihi işbirliği, Riot Games ve League of Legends’ın dokuz sezonluk Espor sektöründeki etkisini yansıtıyor. Louis Vuitton’un sporumuza katkıda bulunduğu için çok heyecanlıyız ve önümüzdeki aylarda bu partnerliğin tüm detaylarını sizinle paylaşabilmek için sabırsızlanıyoruz, özellikle 10 Kasım’da Summoner’s Cup ödülü için Paris’te” diye ekledi.

Victoria Beckham YouTube Kanalını Kapatıyor

“League of Legends Dünya Şampiyonası sadece turnuvanın doruk noktası değil, aynı zamanda spor ve eğlence dünyasının doğan yeni efsaneleri kutlamak için bir araya geldiği bir yer,” diyen Louis Vuitton CEO’su ve Başkanı Michael Burke, “Louis Vuitton uzun bir süredir dünyanın en önemli ödülleri ile bağdaştırılıyor ve bugün burada, Summoner’s Cup ile anılıyor. Böylesine ikonik bir etkinliğin parçası olduğumuz için çok heyecanlıyız” diye ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz