Victoria Beckham YouTube Kanalını Kapatıyor

0
216 Okunma

Dünyaca ünlü iş kadını, şarkıcı, moda tasarımcısı ve model Victoria Beckham, geçen yıl açtığı YouTube kanalını kapatma kararı aldı.

güzellik sırları

Özellikle 90’lı yıllara damga vuran Spice Girls isimli grubun bir üyesi olan Victoria Beckham, gün geçtikçe ününe ün kattı. Şarkıcılığın ardından modacı kimliğine de bürünen Victoria Beckham, bu alanda da oldukça başarılı oldu ve kendi adını taşıyan markasını kurdu. Daha sonra şarkıcılığı bırakıp kendini bu alanda daha çok geliştirdi. Hali hazırda aktif olarak yürüttüğü işi modacılık.

Diş fırçalama sistemini değiştiren Encompass

Yaşına rağmen güzelliği ve fit vücuduyla dikkat çeken Victoria Beckham, güzellik sırlarını ve modayla ilgili bilgi birikimlerini sunmak için bir YouTube kanalı açmaya karar verdi. Sosyal medya hesaplarında milyonlarca kişi tarafından takip edilen Victoria Beckham, YouTube’da da milyonların onu takip edeceğini düşünmüş olsa gerek ki böyle bir kanal açtı. Fakat Victoria Beckham, istediği ilgiyi ne yazık ki bulamadı! Kanal sadece 109 bin kişi tarafından takip edildi ve beklentinin çok altında kaldı. Kanal günde sadece 35 dolar kazanınca Victoria Beckham kanalı kapatma kararı aldı.

Victoria Beckham’ın YouTube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Instagram Hikayeler için yeni bir özellik gelebilir

Ünlü isimlerin birçoğu YouTube kanalı açıyor ve çoğu başarısız oluyor. Televizyon dünyasında şöhretine şöhret katan ünlü isimler YouTube’da aradığı ilgi ve alakayı maalesef ki bulamıyor. Bunun sebebi sizce ne olabilir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz