Lumen ile tek nefeste yağ ve karbonhidrat oranınızı öğrenin!

0
1.053 Okunma
Lumen

Lumen, tek bir nefeste vücudumuzun solunum bölümünü (RQ) ölçen, yağ veya karbonhidrat yakmamız gerektiğinde bizi bilgilendiren mükemmel bir cihaz!

Bir kişinin RQ değeri, vücut tarafından üretilen oksijen seviyesine kıyasla, vücut tarafından üretilen karbondioksit hacminin ölçülmesiyle hesaplanır. Geleneksel olarak bu, nefesinizi yaklaşık 20 dakika izleyen bir bilgisayara bağlı karmaşık bir solunum cihazı kullanılarak test edilir. Bilim adamları ve diyetisyenler vücudun makrobesinlerini nasıl metabolize ettiğini ve karbonhidratlardan yağa hangi enerji yollarının bireysel olarak tercih edildiğini belirlemek için RQ kullanıyor. Lumen’in akıllı teknolojisi de solunum bölümü (RQ) olarak adlandırılan gerçek metabolik ölçümlere dayanmakta ayrıca bir üflememizle RQ değelerine ulaşabilmekte.

Lumen

Lumen; spor çantamıza sığabilecek kadar olan küçük tasarımıyla gün boyunca, metabolik verilerimizi kontrol etmemize olanak sağlıyor!

RQ değerimizi kuru bir ondalık olarak sunmak yerine Lumen , özel metabolik profillerimize göre optimize edibilecek yemek planları öneriyor. Her sabah, cihaza bir nefes alıp vererek ve refakatçi uygulaması ile bizlere yemek ve aperatif tavsiyeleri ile birlikte karbonhidrat tüketimi için günlük hedefimiz gibi bilgileri gösteriyor.Üstelik cihaz, gün boyunca ilerlemelerimizle ilgili güncellemeler verebiliyor. Eşleştirilmiş bir uygulama ile sistem, daha sonraki önerilerini sürekli olarak değiştirebilmek için uykumuzu ve gün içindeki faaliyetlerimizi takip ediyor. Metabolizmamızın yağ yakması için daha az karbonhidrat tüketmemiz gerektiğinde uygulama, bizleri uyarıyor.

Cihazı geliştiren şirket, kampanya başlatıldıktan kısa bir süre sonra, Indiegogo’daki hedefine çoktan ulaştı. Birkaç yıl süren prototip geliştirme ve beta testinden sonra; tüketici cihazının bu yıl içinde üretim aşamalarına taşınmaya hazır olduğu bildirildi. Mevcut süper erken-kuş fiyatı ise 179 ABD doları!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz