Meizu UR Live Special Edition tasarımıyla dikkat çekti!

0
391 Okunma
Meizu UR Live Special Edition

Meizu, bugün Meizu UR Live Special Edition olarak adlandırdığı en yeni cihazını Çin’de piyasaya sürdü. Şirket bu kulaklıkların, önde gelen akustik cihazlarla aynı seviyede olan ayırt edici bir ses deneyimi sunmak için yaptığını söylüyor. Ayrıca, ürünün ince üretim ve titiz bir ayarlama sürecinden geçtiği de belirtiliyor. Kulaklıklar boyut olarak diğerlerine oranla daha küçük olsa da, şirketin iddialarına göre performans açısından bir o kadar büyük.

Meizu UR Live Special Edition

Meizu UR Live Special Edition tasarımı ve fiyatı

Yarı şeffaf tasarımıyla karşımıza çıkan kulaklık, daha küçük boyutlarda tasarlanmış. Kulaklık özelleştirilmiş iki adet subwoofer sayesinde düşük frekans ses çıkışı sunuyor. Çift kanallı bağımsız bir iletken yapı ile tasarlanan bu kulaklıklar daha iyi ses hizmeti sunuyor. Meizu kulaklıkları, OFC oksijensiz gümüş kaplı tele sahipken, konektörler ve paneller karbon, altın ve gümüş folyodan yapılmıştır.

Şirket tüm bunlara ek olarak Meizu UR Live kulaklıklarının, vokallerin doğru şekilde çoğaltılmasını ve enstrümantal seslerin ayrıntılı sunumunu sağlayacak şekilde optimize edildiğini de belirtiyor.

Kulaklık yarı şeffaf tasarımının ardında siyah rengiyle kullanıcılarının karşısına 194 dolarlık bir fiyat etiketiyle çıkıyor. Model şimdilik Çin’de satılıyor ve Türkiye’ye gelip gelmeyeceği henüz belli değil. Bunların yanında çift kanallı bağımsız iletken yapıya sahip olan kulaklığın, tek bir renk seçeneği bulunuyor.

2020 model Samsung Akıllı TV’lerde Google Asistan kullanılacak!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz