Samsung Galaxy Buds 2 tanıtımdan önce sızdırıldı

0
340 Okunma
Galaxy Buds 2

Büyük etkinlik öncesi Samsung ürünlerinin sızıntıları gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy Watch4’ün görsellerini açığa sızdıran 91Mobiles; şimdiden Samsung Galaxy Buds 2 görselleri ile gündemde. İşte yeni kablosuz kulaklık hakkında açığa çıkan detaylar

Samsung Galaxy Buds 2

28 Haziran’daki büyük etkinlikte duyurulması beklenen ürünler arasında yer alan kablosuz kulaklıktan; etkinlik öncesi sızıntılar geldi. 91Mobiles tarafından ortaya çıkan görsellerde kablosuz kulaklığın olası tasarımı ve renk çeşitleri ortaya çıktı. Beyaz, siyah, pembe ve yeşil olmak üzere 4 farklı renk seçeneğine sahip kulaklık; kulak içi formda tasarlanmış. Kaydedilen bilgilere göre kulaklık iki ayrı sürüm ile gelecek. Mat ve parlak renkler üzerinde çalışan kulaklığın ANC özelliğine sahip olmayacağı varsayılıyor. Fakat kulaklık aktif gürültü azaltma özelliğine sahip olacak. Taşıma kutusunda beyaz renk seçeneğini sabit tutan Samsung, kutu içerisini kulaklık rengi ile bütünlemiş. Bunlara ek olarak her bir kulaklığın 60 mAh; kulaklık kutusunun ise 500 mAh pil kapasitesi olduğu aktarılıyor.

Akıllı telefonlarda yer açmanın 5 yolu

Henüz etkinlik yapılmadan ortaya çıkan görüntü ve özellikle hakkında kesin bilgi bulunmuyor. Fakat birkaç gün sonra yapılacak olan Samsung etkinliği ile Galaxy Buds 2 ve beraberinde birçok ürünün tanıtılması bekleniyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz