WhatsApp bir süredir beklenen özelliğe kavuşuyor

0
270 Okunma
WhatsApp grup konuşmaları

Karantina günlerinde oldukça önem kazanan video konferans uygulamaları rekor indirme oranlarına ulaşmış durumda. Bunların yanında en popülerleri arasında yer alan Zoom, yaşadığı güvenlik açığı sorunlarıyla boğuşurken, WhatsApp ve Google Meet hemen Zoom’un arkasında yer almak adına önemli güncelleştirmeler alıyor. WhatsApp grup konuşmaları için kişi sayısı artacak.

whatsapp-destegini-hangi-telefonlardan-ne-zaman-cekecek-1

WhatsApp grup konuşmaları daha fazla kişiyle yapılacak

Dünyanın en popüler sohbet uygulamaları arasında yer alan WhatsApp grup konuşmalarındaki  sınırını sekiz kişiye çıkartıyor. WABetaInfo tarafından ilk kez ortaya çıkarıldığı gibi , şirket bu özelliği tüm dünyada iOS (2.20.50.25) ve Android (2.20.133) beta sürümlerinde sunuyor.

Benzer alternatif uygulamalarda söz konusu grup konuşlarındaki kişi sınırı  Google Duo için 12 kişi olarak sınırlandırılmış durumda.

Uygulama şu an için sadece 4 kullanıcının bir grup görüşmesi yapmasına izin veriyor. Yine de yeni çıkan detaylara göre WhatsApp’ın en son Android beta sürümü ile bu sınırlı kullanıcı sayısının yakın zamanda 8’e yükseleceği görülüyor. Elbette bu beta sürümlerinde ortaya çıkan detaylar.

Bu özelliğin kesin geleceğine dair henüz net bilgiler olmasa da yine de daha fazla kişi ile görüşme yapma fikri WhatsApp kullanıcı için güzel olabilir.

WhatsApp gelişmiş arama özelliği ile gelecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz