Netflix’ten kullanıcı deneyimini arttıracak özellik

0
171 Okunma

Dünyanın en popüler dizi ve film platformu Netflix, yüzlerce çeşit içeriği kullanıcılarıyla buluşturuyor. Kullanıcılara daha iyi bir deneyim yaşatmak isteyen şirket çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Netflix favori kategorilerinizi bulmanıza olanak sağlayacak yeni özelliğini duyurdu.

Netflix yeni “Kategori Merkezi” özelliğini duyurdu

Bu aralar 2022’nin ilk üç ayında 2021’in son üç ayına oranla 200 bin abone kaybetmesi ile gündem olan Netflix, TV arayüzüne küçük bir yenileme yapıyor. Platform eski kategori dizisini, sol raydaki izleme alışkanlıklarınıza göre uyarlanmış tür önerilerini vurgulayan bir “Kategori Merkezi” menüsüne dönüştürüyor.

netflix-ten-kullanici-deneyimini-arttiracak-ozellik-1

Netflix resmi olarak yayınladığı blog yazısında “Dünya çapındaki üyelerimiz tek bir yerden hem favori türlerini kolaylıkla bulsun hem de yeni film, dizi ve özel program kategorilerini keşfetsin diye televizyon menüsünde Kategori Merkezi adlı yeni bir özelliği kullanıma sunduk.”

“Bugünden itibaren bu merkezi hem yetişkin hem de çocuk profillerinde sol menüde bulabilirsiniz. Burada düzenli olarak izlemeyi sevdiğiniz içeriklere dayalı olarak kişiselleştirilmiş Top 3 kategorinizi göreceksiniz. Bu yeni, sürükleyici deneyim, Dünya Günü veya Dünya Kadınlar Günü gibi önemli günleri kutlamak için derlenmiş koleksiyonlara da yer verecek. Ayrıca canınız farklı bir şeyler istediğinde kolaylıkla aradığınızı bulabilmeniz için anime, drama, çocuk ve aile gibi dünya çapında popüler kategoriler de burada kendine yer bulacak.” ifadelerinde bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz