Netflix yeni mobil oyununu duyurdu: Heads Up!

0
235 Okunma
Heads Up!

Dijital içerik platformu Netflix, oyun dünyasında yer edinmek için yatırımlarına devam ediyor. Oyunlarını buluta taşıyarak yaygınlaştırmayı planlayan platform Heads Up! isimli yeni mobil oyununu duyurdu.

Netflix Heads Up! oyunu hakkındaki detaylar

Video dünyasındaki başarısını oyun dünyasında da yakalamak isteyen Netflix, çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde oyunlarını buluta taşımak için çeşitli yatırımlar yaptığı ortaya çıkan platform yeni gelişmeler ile gündemde. Netflix abonelerinin ekstra bir ücret ödemeden erişebildikleri oyun sayısı her geçen gün artıyor. Mobil tarafta daha yaygınlaşmaya çalışan platform yeni bir oyun duyurdu. Resmi blog sayfasında oyun ile ilgili açıklamalar yapan şirket şu ifadelere yer verdi;

 “Netflix hayranlarına güzel bir haberimiz var! Buluşmalarınız, görkemli balolarınız ve AV Kulübü toplantılarınız yeni bir boyut kazanmak üzere! Bugün popüler bir mobil oyunun Netflix’ten ilham alan destelerle oynanan özel sürümü Netflix Heads Up!’ı tüm dünyadaki Netflix üyelerine sunuyoruz. Bu şamatalı oyunda oyuncuların tek yapması gereken diğer bir oyuncunun alnındaki kartta yazılı olanları bir dakikadan kısa bir sürede tahmin etmek.”

Oyunun diğer detayları ve nasıl oynanacağı hakkında da bilgi veren platform diğer oyunların amaçlarından da bahsetmeyi ihmal etmedi. Özellikle filmlerden esinlenerek ortaya çıkan oyunlar hakkında kullanıcıların yorumlarına ve oyunlara kısaca değindi.

Netflix Heads Up! herkes tarafından oynanabilir. Yani beş veya elli kişilik bir grup olması fark etmeksizin herkes oyuna katılabilir. Hatta fiziksel olarak orada olmayanlar bile! Oyunları kolayca kaydedip videoları Instagram, TikTok, WhatsApp ve diğer platformlar aracılığıyla ailen ve arkadaşlarınla kolayca paylaşabilirsin. Üstelik hepsi bu kadar da değil. İlk kez dünya genelindeki Netflix hayranları, oyunları Android ve iOS cihazlarında Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce (Brezilya) ve Tayca dâhil 15 farklı dilde oynayabilecek.”

Netflix oyun hakkındaki resmi blog yazısını bir video ile destekledi. Oyunun nasıl oynanacağı hakkında detaylı bilgiler sunan platform kullanıcılarını oyunu oynamaya davet etti. Arkadaş ve aile ortamlarında hep birlikte oynayabileceğiniz Heads Up! Android ve iOS uygulamalarında mevcut. Oyunu deneyimlemek için ihtiyacınız olan tek şey bir Netflix hesabı.

WhatsApp beklenen Topluluklar özelliğini kullanıma sundu!

Platformun oyun dünyasındaki başarısı tartışmaya açık. Video kadar başarılı olması beklenmiyor. Çünkü evren yıllardır kullanıcıların çeşitli platformlara alıştığı bir kategori. Gelişmiş oyun seçeneklerinin yanında Netflix tarafından sunulan seçenekler yetersiz gelecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz