Samsung Galaxy S20 Ultra en iyi ekrana sahip

0
393 Okunma
Samsung Galaxy S20 Ultra

Bildiğiniz gibi geçenlerde yaptığı Unpacked 2020 ile Samsung Galaxy S20 Ultra ortaya çıkmış ve üst düzey özellikleri ve tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Dörtlü kamera dizilimi ve şık tasarımıyla gözde olan S20 Ultra’nın ekranı için DisplayMate’deki ekran uzmanları şu anda herhangi bir akıllı telefonun en iyisi olduğunu söylüyor.

Akıllı telefonlarda ekran oldukça önemli. Dayanıklı olmasının yanında bir de renk kalitesinin de yüksek olması beklenen telefonlarda her geçen gün yeni modeller ile sınırlar zorlanıyor. Galaxy S20 Ultra ile ekran deneyimini bir üst düzeye taşıyan Samsung, için bir alkış da DisplayMate tarafından geliyor.

Samsung Galaxy S20 Ultra’nın 6.9 inçlik dinamik AMOLED ekranı DisplayMate tarafından tam not aldı. Zaten ekran noktasında oldukça başarılı olan Samsung, yıllardır OLED ekranları üretiyor. Yine de şirketin S20 Ultra’nın ekranı ile gerçekten de sınırları zorladığı görülüyor.

Samsung, Galaxy Fold 2’yi ekran altı bir kamerayla başlatabilir

Samsung Galaxy S20 Ultra Türkiye’de de satışa sunuldu

Özellikle, DisplayMate’deki uzmanlar S20 Ultra’nın kalibrasyon doğruluğunu ve performansını övüyor ve “mükemmelden görsel olarak ayırt edilemez” yorumunu yapıyor. Galaxy S10’dakinden yüzde 14 daha parlak bir ekrana sahip olan bu model için yüksek ortam ışığı koşullarında 120Hz yenileme hızı sayesinde son derece pürüzsüz bir ekran deneyimi sunuyor.

Samsung Galaxy S20 Ultra‘nın 11 bin 999 TL’lik bir fiyat etiketinin bulunduğunu söyleyelim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz