OnePlus 8 serisini bekleyenlere müjde: Tanıtım tarihi belli oldu!

0
193 Okunma
OnePlus-8-serisi- icin-tanitim-tarihi-belli-oldu.jpg

OnePlus 8 serisi hakkında ortaya atılan birçok bilgi bulunuyor. Bunun yanında nihayet OnePlus 8 serisi için tanıtım tarihi açıklandı. Telefon serisinin Corona virüsü gerekçesiyle ertelendiği ve çevrim içi olarak 14 Nisan tarihinde tanıtılacağı belli oldu. OnePlus 8 serisinde yer alacak telefonlar için zaten birçok detay da sızdırılmıştı.

OnePlus-8-serisi- icin-tanitim-tarihi-belli-oldu

OnePlus 8 serisi için tanıtım tarihi 14 Nisan 2020’yi işaret ediyor

OnePlus, önümüzdeki OnePlus 8 serisi telefonların daha önce de beklendiği gibi 14 Nisan 2020’de tanıtalacağını bir tweet ile doğruladı. Çin merkezli teknoloji şirketinin CEO’su, Corona virüsü gerekçesiyle ertelenen tanıtım tarihleri için nihayet tanıtım tarihini verdi.

Telefonun tanıtım tarihinin sürekli ertelenmesinden kaynaklı olarak söz konusu modellere ilişkin çok sayıda sızıntı da ortaya çıktı. OnePlus 8 Lite için ortaya çıkan bazı detayların yanında, OnePlus 8 Pro için de kamera özellikleriyle ilgili sızıntılar olmuştu. Hatta yakın bir zaman önce de Always On Display özelliği müjdesi Twitter üzerinden verilmişti.

Yeni OnePlus ekran özelliği ilerleyen modellerde gelecek gibi dursa da yine de teknolojiseverler OnePlus 8 ailesini merak ile bekliyor. Bakalım sızdırılan özellikler ile tanıtılan telefonlar arasında farklar olacak mı? Bekleyip göreceğiz.

En ucuz Pop-Up kameralı telefon: Infinix S5 Pro

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz