Xiaomi’den uygun fiyatlı saç kurutma makinesi

0
634 Okunma
Xiaomi saç kurutma makinesi

Çin merkezli Xiaomi saç kurutma makinesi karşınızda: Deerma. Ürünün yalnızca bir saç makinesi olmadığını, el kurutma işlevinin de olduğunu aktaralım.

Özellikle son teknoloji saç kurutma makineleri ile karşımıza çıkan markalar, yüksek fiyatları ile dikkat çekebiliyor. Bunun yanında yine teknolojik bir saç kurutma makinesi isteyenler ama çok daha az ödemek isteyenler için ürün gamının çeşitliliği ile dikkat çeken Xiaomi‘den çok fonksiyonlu saç kurutma makinesi ortaya çıktı.

Xiaomi saç kurutma makinesi

Xiaomi saç kurutma makinesi karşınızda: Deerma

Xiaomi şimdi de karşımıza aslında her evde olması gereken faydalı bir ürünle çıkıyor. Çin merkezli şirketin Youpin markası adı altında görücüye çıkan saç kurutma makinesi sadece bir saç kurutma makinesi değil. Aynı zamanda bir el kurutma makinesi olan Deerma oldukça da şık tasarlanmış.

Kitle fonlaması kampanyası olarak sunulan Deerma, uygun fiyatlı olacak gibi duruyor. Küçük boyutta olmasına rağmen sahip olduğu yüksek hızlı motor sayesinde yüksek hava akışı sunuyor. Saçlarınızı kuruturken kabarmasını önleyecek şekilde üfleme yapan ürünün bir de hareketleri algılayan kızılötesi sensörü bulunuyor.

Kızılötesi sensörün eklenmesinin nedeni ise hem el kurutma hem de saç kurutma makinesi olarak kullanılacak şekilde tasarlanması. Özel bir haznesi bulanan ürün duvara monte edilebiliyor.

Xiaomi saç kurutma makinesi

Saçınızı kurutmak istediğinizde makineyi haznenin içinden alıp, kullanabilirsiniz. Haznenin içine yerleştirilen cihazın hava çıkışı sağlayan kısmı aşağıya geleceği için eğer fişe takılıysa kızılötesi sensör sayesinde elinizi altına götürdüğünüzde elinizi kurutmaya başlayacak.

El kurutma makinesi iki adet USB-A bağlantı noktası içeriyor. Bu şekilde elektrikli tıraş makineleri ve diş fırçaları gibi diğer küçük cihazları şarj edebilmeyi sağlıyor.

Oldukça faydalı ve kağıt havlu tüketimini azaltabilecek bu tasarım fikri oldukça iyi duruyor. Ürün şu an için kitle fonlaması kampanyası olsa da hedeflediği bağış miktarına ulaştığını söyleyebiliriz. Ürünün çıkış tarihi ise 10 Mayıs 2020 olarak açıklanmış. İlk olarak Çin’de satışa sunulması planlanan ürünün fiyatı ise 35 dolarlık bir rakama sahip olacağı aktarılıyor.

Ürün ile ilgili detayları incelemek isteyenler bu bağlantıya tıklayabilir.

Ev elektroniğinin lideri Dyson’dan Corona virüsü hamlesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz