Oppo’dan 5G Destekli Akıllı Telefon Geliyor!

0
251 Okunma

Son zamanların dikkat çeken ve adından sıkca söz ettiren Oppo‘nun yeni akıllı telefon modeli 5G teknolojisi destekleyecek. Barselona‘da düzenlenen Qualcomm 5G Zirvesi’nde yapılan açıklamalarda Qualcomm‘un Oppo ile işbirliği yapacağı haberi paylaşıldı.
Çift modlu 5G, telefonun hem SA yani (bağımsız mod) hem de NSA (bağımsız olmayan) ağ modlarını desteklediği anlamına gelmektetir. SA modu LTE ağına ihtiyaç duymadan hem sinyal hem de veri aktarımı için 5G baz istasyonlarını kullanmaktadır. NSA modu ise LTE bandına dayanmaktadır.

Oppo 5G Destekli Akıllı Telefon ile ilgili görsel sonucu

Sokağa çıktık ve sorduk: iPhone 11 Pro Max alınır mı?

Henry Tang’ın açıklamları

Henry Tang yaptığı açıklamada Oppo‘nun 5G teknolojisine son derece de hazır olduğunu ve 2019 yılı sona ermeden Qualcomm destekli çift modlu 5G telefonu sektöre süreceklerini belirtti.

Henry Tang yaptığı açıklamalarına şu cümlelere devam etti:
“Yeni nesil çift modlu 5G tekliflerimizin, küresel olarak daha fazla pazarda daha fazla tüketiciye daha üstün bir deneyim sunacağını ve 5G’nin dünya çapında daha geniş bir tüketici tabanına hazır olmasını umuyoruz”

Oppo‘nun bu yıl çıkaracağı çift modlu 5G destekli akıllı telefonu hakkında henüz resmi bir bilgi bulunmuyor. Öğrenilen ama kesinliği belli olmayan söylentilere göre, yeni cihaz Qualcomm 7250 yonga setinden gücünü alacak.

henry tang ile ilgili görsel sonucu

Özellikleri

Son 10 yıldır, OPPO, mobil fotoğrafçılık teknolojisindeki yenilikleri canlandırırken, kameralı cep telefonları üretmeye odaklanıyor. OPPO, selfie güzelleştirme çağını başlattı ve 5MP ve 16MP ön kameralarla akıllı telefonlarını piyasaya süren ilk marka oldu. Ayrıca, motorlu döner kamera, Ultra HD özelliği ve 5x Dual Kamera Zoom teknolojisini tanıtan ilk marka oldu. IDC‘ye göre, 2017 yılında OPPO, dünya çapında akıllı telefon markası sıralamasında 4. sıraya yerleşti. Ve bugün, OPPO dünya çapında 200 milyondan fazla genç insan için mükemmel akıllı telefon fotoğrafçılığı deneyimleri sunuyor.

En sessiz el kurutma makinesi: Dyson Airblade 9kJ

OPPO Türkiye

OPPO markası 2004 yılında Çin’de kurulmuş bir markadır. Çin merkezli firma 2018 Aralık ayı itibari ile Türkiye‘de satışa sunulmuştur. Genel merkez, İstanbul/Araşehir’de yer alan şirketin Türkiye Genel Müdürü ise Weijian Zhou olmuştur.

oppo türkiye ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz