Otomobil ehliyeti ile sürülebilen elektrikli Trike scooter

0
605 Okunma
elektrikli-Trike-scooter

Elektrikli scooter gibi bir tekerlek daha fazla olan elektrikli trike, minimal ve Vespa tasarımıyla karşımıza çıkıyor. İtalyan otomobil tasarımlarının altın çağını somutlaştıran Vespa ve  Lambretta‘dan Microletta.

Elektrikli Trike scooter Vespa çizgisinde ama çok daha güçlü

Microletta daha çok Pixar tasarımı gibi dursa da bu üç tekerlekli elektrikli araç otomobil ehliyeti ile kullanılabiliyor. Elektrikli scooter ve otomobil arasında bir araç olan bu tasarım, İtalyan esintilerinin yanında güçlü özellikleriyle dikkat çekiyor.

Üç tekerli araç, 80 km hıza kadar çıkabilen Microletta, tam dolu şarj ile 100 kilometrelik yol alınmasını sağlıyor. Maksimum hıza kısa sürede çıkabilen bu elektrikli trike, değiştirilebilir batarya tasarımıyla kullanıcıya sunuluyor. Benzersiz gidon sistemi sayesinde kendine has kilitleme sistemine sahip olan bu aracı rahatlıkta ayakta tutuyor.

 elektrikli-Trike-scooter

Normalde mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan bu minimal tasarımlı elektrikli trike fuarın ertelenmesiyle tanıtımının ertelenmesi de gündeme geliyor. 4 bin 900 euro’luk fiyat etiketiyle tanıtılması planlanan aracın internet sitesinde detayları takip etmek mümkün.

Ehliyetsiz bile kullanılabilen otomobil: Citroen Ami

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz