Parmak izi okuyucusu bulanan kablosuz kulaklık !

0
458 Okunma
kablosuz kulaklık tasarımı

Birçok kablosuz kulaklık tasarım konsepti görüyoruz. Bazıları gerçekten çok güzel oluyorken bazıları da kazandırılan özellikler noktasında dikkat çekiyor. Şimdi ise karşımızda oldukça farklı bir kablosuz kulak içi kulaklık tasarımı bulunuyor: Parmak izi okuyucusu bulanan kablosuz kulaklık!

Parmak izi okuyucusu bulanan kablosuz kulaklık

Parmak izi okuyucusu bulanan kablosuz kulaklık tasarımı

Akıllı telefonunuz için iki faktörlü kimlik doğrulama gibi düşünülebilecek bu tasarım oldukça farklı. Bu tasarımın üstüne sadece biraz düşünelim.

Corona virüsü sebebiyle maske takan birçok insan bulunuyor. FaceID ve benzeri yüz tanıma özellikleri de maske takıldığı için birçok telefonda çalışmıyor. Söz konusu duruma çözüm olabilecek parmak izi okuyucusu bulanan kulaklık tasarımı, tasarımcı Alvaro Navarro’nun imzasıyla karşımıza çıkıyor.

Parmak izi okuyucusu bulanan kablosuz kulaklık

Parmak izi okuyucusu bulanan kulaklık kesinlikle kullanışlı çünkü kablosuz kulaklıkların üzerinde dokunmatik sensörler bulunuyor. Bu sayede neredeyse her telefonla çalışabilen bu kablosuz kulaklıklar, telefonların ekran kilidini açmanın çok daha güvenli bir yolu olabilir gibi duruyor.

Yine de birçok senaryo üzerinden gidildiğinde faydalı duran bu kulaklık, ilerleyen günlerdeki kulaklık tasarımlarına ilham olabilir.

2020 yılı çok çetin olacak: Kablosuz kulak içi kulaklıklar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz