WhatsApp çok faydalı iki yeni özellik kazandı!

0
579 Okunma
WhatsApp iki yeni özellik

WhatsApp iki yeni özellik kazandı. Bildiğiniz gibi milyonlarca kişinin aktif olarak kullandığı popüler mesajlaşma platformu bir süredir özellikle grup sohbetlerinin az sayıda kişiyile yapılıyor olmasıyla eleştiriliyordu. Toplamda 4 kişilik görüntülü konuşma yapmaya imkan sunan WhatsApp artık en fazla 8 kişiye kadar sohbetleri destekliyor. Bunun yanında bir Netflix özelliği kazanan WhatsApp özelliklerinin neler olduğuna bir bakalım.

WhatsApp iki yeni özellik ile kullanıcılarının karşısında

Geçenlerde popüler mesajlaşma ve görüşme uygulaması hakkında ber haber yayımlamıştık. Görüntülü konuşmaların iyice popüler hale gelmesiyle birlikte WhatsApp’ın 4 kişilik görüntülü konferans konuşması eleştiriliyordu. Bu eleştiriden sonra 8 kişiye çıkan kişi sayısının yanında bir de WhatsApp’ta atılan Netflix içerikleri tıpkı YouTube videoları gibi direkt olarak oynatılabilecek.

Bir süredir WhatsApp üzerinden YouTube, Facebook ve Instagram  gibi platformlardan atılan videolar konuşma penceresi açıkken izlenebiliyordu.

WhatsApp’ın hala diğer görüntülü konuşma uygulamalarına göre uçtan uca şifreleme özelliği ön plana çıkıyor. Aktif kullanıcı sayısıyla en çok kullanılan uygulamalar arasında yer alan WhatsApp her geçen gün kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor.

WhatsApp bir süredir beklenen özelliğe kavuşuyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz