Samsung Galaxy Tab A7 tanıtıldı: İşte özellikleri

0
1.032 Okunma
Samsung Galaxy Tab A7-ozellikleri

Teknoloji devi Samsung bugün düzenlediği bir etkinlik kapsamında pek çok cihazın yanında Samsung Galaxy Tab A7’yi de tanıttı. Tablet ile bütün işlerini halledenler için tablet kullanımı oldukça önemli. Bu nedenle Android tarafın sevilen modellerini üreten Samsung da yeni tableti ile pek çok kişiye sesleniyor. İşte Samsung Galaxy Tab A7 özellikleri:

Samsung Galaxy Tab A7 özellikleri neler?

Samsung Galaxy Tab A7-ozellikleri

Tasarımsal açıdan pek bir değişim geçirmeyen tablet, Samsung’un bu sıralar tercih etmekten keyif aldığı bronz rengi seçeneği ile dikkat çekiyor.

Tabletin benzer türdeki tabletlere göre kalın bir çerçevesi bulunuyor. Ekranda ise 10,4 inç 2000×1200 piksel LCD kullanılmış durumda. Tablet gücünü Snapdragon 662 işlemciden alıyor ve 3 GB RAM ile geliyorken bunun yanında depolama tarafında 32 GB ya da 64 GB seçebiliyorsunuz.

Samsung Galaxy Tab A7-ozellikleri

Samsung’un yeni tabletinde MicroSD yuvası bulunuyor ve ön tarafta 5 Megapiksellik bir kamera tercih ediliyor. Arka kamera geliştirildi ve 8 Megapiksel oldu. Tablette oyun deneyimini biraz daha güçlendirecek dörtlü hoparlör sistemi de yine tablete eklenmiş durumda.

Pek çok telefonda kaldırılan 3.5 mm kulaklık girişine ise tablette yer verilmiş. Tablet üç farklı renk ile sunuluyor ve 7.040 mAh bataryasıyla birlikte kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Samsung üç farklı katlanabilir telefon çıkarabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz