Redmi Buds 5 tanıtıldı; İşte özellikleri

0
881 Okunma

Redmi bugün Çin’de mega bir lansman etkinliği düzenledi ve burada en yeni Redmi Note 13 serisi telefonları ve Redmi Pad SE’yi tanıttı. Etkinlikte ayrıca yeni Redmi Buds 5 de görücüye çıktı. Redmi Buds 4’ün halefi, 46 db gürültü engelleme ve 40 saatlik uzun pil ömrü gibi etkileyici özellikleri fiyata sunuyor. Kulaklıklar ayrıca bağlantı ve ergonomik tasarım için Bluetooth 5.3’ü de beraberinde getiriyor. Detaylar burada.

Redmi Buds 5, 46db gürültü engelleme, 40 saat çalma süresi, Bluetooth 5.3 ile piyasaya sürüldü

Redmi Buds 4’ün aksine, yeni Buds 5 gövdeli bir tasarıma sahip. Kulaklıklar siyah, açık mavi ve beyaz renk seçenekleriyle sunuluyor. Xiaomi ayrıca giyim markası AAPE ile iş birliği yaparak kulaklıkların özel bir versiyonunu da tanıttı.

redmi-buds-5-tanitildi-iste-ozellikleri-1

Redmi Buds 5, 46db’ye kadar amiral gemisi düzeyinde gürültü engelleme özelliği sunuyor. Kulaklık başlıkları 2kHz geniş bant aralığına sahiptir ve üç seviyeli gürültü azaltma derinliğinin yanı sıra üç seviyeli şeffaflık modu sunar. Net arama için, duyulabilir kulaklıklar aynı zamanda çift mikrofonlu AI gürültü engelleme özelliğine sahiptir. Yeni Redmi kulaklık başlıkları Bluetooth 5.3 üzerinden bağlanıyor ve Xiaomi Earbuds uygulamasından yapılandırılabiliyor.

Xiaomi, Redmi Buds 5’in 1,6 m hassas sargılı bobin ve 12,4 mm ekstra büyük yüksek polimer titanyum kaplamalı diyafram içeren bağımsız bir akustik odayla birlikte geldiğini öne çıkarıyor. Kulaklıklar ayrıca Netease Cloud Music donanım sertifikasını da aldı. Pil ömrüne gelince, Redmi Buds 5’in (kutuyla birlikte) 40 saatlik oynatma süresi sunduğu iddia ediliyor. Kulaklıklar yalnızca 5 dakikalık şarjla 2 saat müzik çalma olanağı sağlamalıdır.

Redmi Buds 5’in fiyatı Çin’de 27 $ olarak belirlendi. Kulaklıkların AAPE versiyonunun fiyatı 40 $). Şu an için Çin dışında satın alınamıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz