Sony YouTube’da tanıtım yapmaya başlıyor!

0
180 Okunma
sony-youtube-da-tanitim-yapmaya-basliyor-2

Son zamanların trend akıllı telefon markalarından Sony, Çin’de başlayıp başka ülkelere de yayılan koronavirüs salgını nedeni ile Mobil Dünya Kongresi 2020’ye katılmayacağını açıkladı. Bundan sonra Sony YouTube’da aktif olacak!

Firma sebep olarak koronavirüs salgınından dolayı ziyaretçileri ve çalışanlarını böylesine tehlikeli bir riske atmak istemediklerini belirtti. Ayrıca Sony yetkilileri yeni modellerini de YouTube aracılığı ile tanıtacaklarını açıkladı.

Dünya genelinde yeni telefonların görücüye sunulduğu Mobil Dünya Kongresi, virüs salgını yüzünden bu yıl istenilen verimi üreticiye veremeyecek gibi olması da konuşulanlar arasında.

İşte resmi açıklama: “Sony YouTube’da tanıtım yapacak”

Kongreye katılmaktan vazgeçtiğini belirten teknoloji şirketinin resmi açıklaması şöyle oldu:

Sony, 30 Ocak 2020’de Dünya Sağlık Örgütü tarafından küresel bir acil durum ilan edilen yeni koronavirüs salgını sonrasında gelişen durumu yakından takip ediyor.
Müşterilerimizin, ortaklarımızın, medyamızın ve çalışanlarımızın güvenliği ve refahına büyük önem verdiğimiz için, İspanya’nın Barselona kentindeki MWC (Mobile World Congress) 2020 fuarına katılmaktan ve katılmaktan vazgeçmek için zor bir karar aldık.”

sony-youtube-da-tanitim-yapmaya-basliyor-1

GSM Birliği kongrede, salgına karşı alacakları önlemleri şöyle listeledi:

“İlk salgının başladığı Çin Hubei eyaletinden hiçbir kimsenin etkinliğe erişimine izin verilmeyeceği söylendi. Bunun da ötesinde, Çin’in diğer bölgelerini ziyaret eden veya bu bölgeden seyahat eden herkesin etkinlik başlama tarihinden 14 gün önce ülke dışına çıktıklarını kanıtlaması gerekecektir.”

Telefon tanıtımları için YouTube’u tercih edeceklerini belirten Sony ilk olarak Xperia ismini verdikleri amiral gemileri ile başlangıcı yapacaklarını açıkladılar.

YouTube’un Justin Bieber hakkındaki belgesel dizisi rekor kırdı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz