TikTok yeni bir akıllı telefon piyasaya sürüyor

0
652 Okunma

Kullanıcıların yayınladığı dublaj ve özellikle teknolojiyle iç içe olmayan ev hanımlarının bile aktif bir şekilde kullandığı hatta rap yaptıkları videolarla sürekli konuşulan, gündemden düşmeyen son yılların en popüler uygulamalarından biri haline gelen TikTok piyasaya yeni bir akıllı telefon sürüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=s75YD_ZY1Gs

Bu kadar gündemde olmakla ve kullanıcı sayısının hayli artmasıyla yetinmeyen TikTok sahipleri şimdi de akıllı telefon sektörüne giriş yapıyor.

akıllı telefonlar ile ilgili görsel sonucu

Londra merkezli Daily Mail gazetesinin haberine göre TikTok’u bünyesinde barındıran ByteDance, ilk akıllı telefonunu Çin’de tanıttı. Markası Smartisan olan bu cihazın adının “Jianguo Pro 3” olduğu açıklandı.  6,39 inç Full HD+ bir AMOLED ekrana sahip olan cihaz gücünü Snapdragon 855+’dan alıyor.

Jianguo Pro 3 ile ilgili görsel sonucu

İki farklı depolama seçeneği sunan model (128 ve 256 GB) Quick Charge 4+ 18 W hızlı şarj desteğine sahip. 4 bin mAh değerindeki bir bataryası bulunan cihazın 8 ve 12 GB RAM seçeneği bulunuyor.

Japonya farkını yine ortaya koydu, Microsoft Japonya verimliliği yüzde 40 artırdı

Son çıkan telefonlarda olduğu gibi bu telefonun da 4 arka kamerası bulunuyor.  48 MP Sony birincil sensör, 123 derecelik ultra geniş objektifli olan telefon 13 MP Samsung ikincil sensör, makro çekimler için 5 MP ISOCELL sensörü ve 8 MP Omnivision sensöre ev sahipliği yapıyor.

Jianguo Pro 3 ile ilgili görsel sonucu

Çin’de 4 kasımda satışa çıkan modelin fiyatı 412 dolar ve 511 dolar olarak belirtiliyor. Telefonun Çin dışında başka ülkelerde ve Türkiye’de de satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Spotify ücretleri arttı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz