Samsung, Galaxy S22 Ultra ile Guinness Dünya Rekoru kırdı

0
336 Okunma

Teknoloji devi Samsung bugün çok farklı bir konu ile gündeme geldi. Teknolojik ürünler konusunda kalitesini ispatlayan marka, Galaxy S22 Ultra modeli ile Guinness Dünya Rekoru kırdı. İşte detaylar.

Samsung Galaxy S22 Ultra Guinness Dünya Rekoru kırdı

Samsung, Galaxy S22 Ultra ile Guinness Dünya Rekoru kırdı

Samsung’un en yeni serisi Galaxy S22, üç farklı cihazdan oluşuyor. Geçtiğimiz ay yapılan etkinlikte ortaya çıkan modeller ön sipariş ile rekora imza atmıştı. Teknik özellikleri bakımından en üst düzeyde yer alan S22 Ultra modeli bugün ilginç bir olaya sebep oldu. 17 farklı şehirden katılımcının bulunduğu bir etkinlikte; 1820 kişi aynı anda Galaxy S22 Ultra paketini açtı. Samsung tarafından düzenlenen etkinlikte daha amaç rekor kırmaktı. #EpicUnboxing adı verilen etkinliğin fikir kahramanı daha önceki rekor. Bu rekor ise 2019 yılında Xiaomi’ye ait. Firma 2019 yılında aynı etkinliği 703 kişi ile gerçekleştirmişti.

Instagram bazı özelliklerini kullanımdan kaldırıyor!

Ön sipariş ve etkinliğin anısında bir incelik yapan Samsung; akıllı telefon modelini özel bir kutuda alıcılarına ulaştırdı. Sınırlı sayıdaki kutunun içerisinde ücretsiz bazı hediyeler yer alıyor. Bunlar; Galaxy Watch 4 ve Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklık. Kısaca etkinliğe katılanlar Guinness Dünya Rekoru’na eşlik etmenin yanı sıra akıllı telefonlarına ek olarak başka ürünlerin de sahibi oldu. Sonucu Samsung India Twitter hesabı paylaştı.

Şu an ki en iyi Android telefon olma unvanını taşıyan Samsung Galaxy S22 Ultra; bu yeni rekor ile uzun yıllar unutulmayacak gibi duruyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz