Samsung Galaxy Z Flip sızdırıldı! İşte ilk görüntüler

0
257 Okunma
samsung-galaxy-z-flip-sizdirildi-iste-ilk-goruntuler-4

Dünyanın en çok bilinen teknoloji firmalarının lider isimlerinden Samsung, yeni katlanabilir akıllı telefon modeli Samsung Galaxy Z Flip’e ait olduğu bilinen görüntüler ve bilgiler sızdırılıyor. Hatta Samsung Galaxy Z Flip ve kimse tarafından bilinmeyen posteri bile paylaşıldı. İşte o poster ve sızdırılanlar…

samsung-galaxy-z-flip-sizdirildi-iste-ilk-goruntuler-1
Samsung Galaxy Z Flip ilk defa görüldü

Samsung yeni model katlanabilir telefonun kapaklı bir görünümünde olması bekleniyor.
Çift menteşeye sahip Galaxy Z Flip’in tamamen nasıl bir tasarıma sahip olacağı henüz bilinmemekte. Ayrıca Samsung’un, Galaxy Z Flip’i Güney Koreli operatörlere özel renklerde sunacağı bildiriliyor. Bu renklerin pembe, kırmızı ve mavi olacağı konuşulanlar arasında.

Telefon bağımlılığı tedirginlik verecek seviyede

samsung-galaxy-z-flip-sizdirildi-iste-ilk-goruntuler-2

Sızdırılan bilgilere göre Samsung’un son model telefonu Galaxy Z Flip’in menteşe yapısının, Galaxy Fold’daki menteşe mekanizmasına benzeyebileceği konuşuluyor.
Arka kısmında iki adet kamera sensörünün yer alacağı konuşulan yeni Galaxy Z Flip cihazın 10 MP gömülü selfie kamerasına sahip olması beklenmekte. Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga setinden güç alması beklenen Samsung Galaxy Z Flip’in 6.7 inçlik ekran ile satışa çıkması olayına ise kesin gözüyle bakılıyor.

samsung-galaxy-z-flip-sizdirildi-iste-ilk-goruntuler-3

Bu yıl 11 Şubat’ta düzenlenecek olan Unpacked 2020 etkinliğinde Samsung’un en yenisi Galaxy Z Flip’in tanıtılacağı haberleri bilinenler arasında. Yeni detayları öğrendikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte kalın.

Netflix Spotify iş birliğiyle yeni dizi geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz