Samsung Glasses Lite ve AR Glasses karşımızda

0
235 Okunma

Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı artırılmış gerçeklik gözlükleri ortaya çıktı. Samsung ürünlerinin bilgilerini sızdırmasıyla tanınan bir kullanıcı, Twitter hesabından yaptığı video paylaşımıyla Samsung Glasses Lite ve AR Glasses modellerini ortaya çıkardı.

Henüz kesin ve resmi bir şey bulunmuyordu, ancak yakın zamanda WalkingCat’in sızdırdığı video, Samsung’un Glasses Lite ve bir sonraki giyilebilir AR vizyonu hakkındaki planlarının öğrenilmesini sağladı. Eğlence ve iş için kullanılabilecek arttırılmış gerçeklik teknolojisinden yararlanılan bir çift akıllı gözlüğü gösteren video, birçok tüketiciye fayda sağlayabilecek giyilebilir cihaz hakkında bizlere ipucu sunmakta.

Glasses Lite ve AR Glasses özellikleri

Samsung Glasses Lite ve AR Glasses; masaüstü bilgisayar, telefon ve saat entegrasyonunu kullanıcıya kararlı bir şekilde sunmaya hazırlanıyor. Samsung Galaxy Watch ile bağlanabilecek olan gözlükler ile uygulamalar arası geçiş yapılabilecek. Bununla beraber kullanıcılar masaüstü bilgisayar monitörü olarak gözlüğü kullanabilecek. Drone gibi araçları da gözlük üzerinden gözlemleyebilecekler.

Ayrıca bu gözlükler ile, Samsung akıllı telefonla oyun oynanabilecek ve görüntülü konuşulabilecek. Son olarak gözlük sıradan bir güneş gözlüğü olarak da kullanılabilecek. Arttırılmış gerçeklik ekranları kullanıcı istediğinde gizlenecek ve camlar otomatik olarak gölgelenecek. Paylaşılan videolar geleceğin çalışma ve yaşam ortamlarını gözler önüne seriyor. Gözlükler şu anda konsept bir çalışma olarak geçmekte.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz