Twitter yeni bir özellik kazanıyor. TikTok’a rakip olabilir.

0
199 Okunma
Twitter

Sosyal medya platformları arasında ki rekabet hız kesmeden devam ediyor. En popüler platformlardan biri TikTok yeni bir rakip ile karşı karşıya olabilir. Twitter’ın ShareChat’i satın almak için hazırlık yaptığı haberi geldi. TechCrunch tarafından yayılan habere göre Twitter, ShareChat için 1.1 milyar dolarlık teklif sundu.

Bilgi henüz resmiyet kazanmadı

ShareChat, Hindistan merkezli bir sosyal medya platformu. Bu platforma 2015 yılından beri hizmet veriyor. Twitter yatırımlarına bir yenisi daha ekleyerek ShareChat uygulamasını alıp geliştirmeyi planlıyor. Habere göre Twitter bu yatırım ile Moj’u uluslararası pazara sunmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda Twitter TikTok’un rakipleri arasında yer alacak.

Twitter sesli mesaj özelliğini denemeye başladı

Görüşmelerin yapıldığı yatırım ile ilgili henüz kesin bir anlaşmaya yapılmadı. Konu ile ilgili iki tarafında görüş bildirmediği yayılan haberler arasında. Hindistan, bir süre önce TikTok kullanımı yasakladı. Moj uygulaması ise 80 Milyon aktif kullanıcıya sahip olduğu iddia ediliyor. ShareCare ile görüşen tek şirket Twitter değil. İlerleyen günlerde nasıl bir yatırımı kabul edeceği merak konausu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz