Sevgililer Günü için hediye önerileri

0
598 Okunma

14 Şubat yaklaşırken herkesi hediye alma telaşı sarmış durumda. Kimileri kıyafet, sinema, çiçek, saat v.b hediyeleri almayı düşünürken kimileri ihtiyaçlara yönelmeyi tercih ediyor.

Braun‘dan Sevgililer Günü için seçtiğimiz, erkek arkadaşınıza ya da kız arkadaşınıza alabileceğiniz kişisel bakım ürünlerini sizler için derledik.

Kadınlar için 5 hediye önerisi

  1. Braun Silk-expert IPL Epilasyon Cihazı BD 5001
    300.000 ışık atımlı epilasyon cihazı her ışık atımında hassasiyetini ten rengine göre ayarlayabiliyor ve SensoAdapt™ teknolojisiyle cildi okuyarak ışık yoğunluğunu doğru seviyede tutuyor.
    Ürünün fiyatı: 1.499 TL
  2. Braun Silk-épil 9 SkinSpa Islak ve Kuru Epilatör Güzellik Seti/9-969V
    Cilt sıkılaştırma başlığı ile kan dolaşımını hızlandıran cihaz aynı zamanda ağdaya göre 4 kat daha kısa kılları temizleyebiliyen ekfoliasyon fırçasıyla geliyor ve fırça ile cilt ölü deriden arındırılabiliyor.
    Ürünün fiyatı: 564 TL

  3. Braun Silk-epil 5/5541 Islak & Kuru Epilatör
    Epilasyona yeni başlayan kadınları düşünerek üretilen cihaz, ıslak ortamda yapılan epilasyonun acı oranını da %30 oranında azaltmasıyla öne çıkıyor ve 4 hafta süren pürüzsüzlük vaad ediyor.
    Ürünün fiyatı: 289 TL

  4. Braun FaceSpa 853V 3’ü 1 Arada Yüz Epilasyonu, Temizleme ve Cilt Canlandırma Sistemi
    Cilde nazikçe masaj yaparak ölü hücrelerden arındıran yüz masaj ve canlandırma başlığı üç uygulamadan sonra daha pürüzsüz bir cilt vaad ediyor. İstenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayan epilatör başlığı ise, ekstra hassas fırçayla geliyor.
    Ürünün fiyatı:349 TL

  5. Braun PowerPerfection 7 Saç Kurutma Makinesi
    Hızlı ve zahmetsizce sonuç almak isteyenler için geliştirilen ürün ”SensoDryer” teknolojisi kullanıyor ve gelişmiş sıcaklık kontrolü, hızlı kurutma, saç şeklini sabitleyen soğuk şok özellikleriyle dikkat çekiyor.
    Ürünün fiyatı: 289 TL

Türkiye Sevgililer Günü’nde ne yapıyor?

 Erkekler için 5 hediye önerisi

  1. Braun Series 9 Tıraş Makinesi/ 9290
    SyncroSonic™ teknolojisine sahip ürün, dakikada 40.000 çapraz kesme hareketi sağlıyor.Sakal yoğunluğuna göre ayarlama yapan AutoSense donanımıyla cildin hassasiyetine göre hareket ediyor
    Ürünün fiyatı: 1.449 TL

  2. Braun Series 7 Tıraş Makinesi/ 7899
    Akıllı Sonik Teknolojisine sahip cihaz sakal yoğunluğuna göre ayarlanırken hassastan turboya 5 Özelleştirme Modu sunuyor.
    Ürünün fiyatı: 1.199 TL
  3. Braun Series 5 Tıraş Makinesi/ 5140
    Skin-Sensitive teknolojisi ile cilt konforunu göz önüne alan cihaz, AutoSense Motor ile gücünü ayarlıyor ve CAmfort FlexHead tıraş başlığı ile yüzün tüm kıvrımlarında rahat geziniyor.
    Ürünün fiyatı: 749 TL
  4. Braun Series 3 Tıraş Makinesi / BT3010
    MicroComb donanımını barındıran traş makinesi, sakalların daha kalın tıraş bıçakları arasından geçmesini sağlıyor.Daha hızlı ve rahat traş deneyimi vaad eden ürün üçlü kesme sistemini kullanıcılarına sunuyor. Ürün IPX7 sertifikasıyla suyun altında temizlenebiliyor.
    Ürünün fiyatı: 349 TL
  5. Braun MGK 3080 Erkek Bakım Seti
    Çoklu bakım kiti 9 ayrı kesim şeklini barındırırken 60 dakika çalıştırılabiliyor.  Set, ıslak ve kuru temizleme seçeneğini sunuyor.
    Ürünün fiyatı: 269 TL

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz