Şık akıllı bileklik Fitbit Charge 4 Türkiye’de satışa çıktı

0
385 Okunma
Fitbit Charge 4 fiyati ve ozellikleri-01

Akıllı bileklik hem çok fazla özellik beklemeyenlerin hem de akıllı saatlere oranla daha uygun fiyatlı olması açısından kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. Akıllı bileklikler noktasında lider isimlerden olan Fitbit yeni akıllı bileklik modeli Türkiye’de satışa çıktı. Şık akıllı bileklik Fitbit Charge 4 fiyatı ve özellikleri neler?

Akıllı bileklik Fitbit Charge 4 fiyatı ve özellikleri

Birçok kayış rengi ile kullanıcılarının karşısına çıkan Fitbit Charge 4, akıllı saatleri aratmayacak özellikleriyle dikkat çekiyor. Şık ve ince bir tasarım ile gelen akıllı bilekliğin 3 farklı kayış modeli bulunuyor.

Renkli bir ekrana sahip olmayan akıllı bileklik, dokunmatik bir ekran ile kullanıcılarıyla buluşuyor. Ekranın panelinde kullanılan malzemeden kaynaklı olarak güneş gibi yoğun ışıklı ortamlarda da kayıpsız bir ekran performansı yaşatıyor.

Fitbit Charge 4 fiyatı ve özellikleri

Akıllı saat, nabız ölçümünün ve uyku takibinin yapılabildiği akıllı bileklik, GPS özelliğine de sahip. Neredeyse yapılan her aktiviteyi algılayıp takiplerini yapan Fitbit Charge 4, oldukça da şık görünümüyle tercih sebebi olacak gibi duruyor. Akıllı bileklik elbette su geçirmeyen bir özelliğe de sahip, bu noktada su sporlarının da rahatlıkla yapılabileceği aktarılıyor.

Akıllı bilekliğin ekranından, bildirimleri ve müziklerini kontrol edebiliyorsunuz. GPS’i açmadığınız zaman 7 gün dayanan pili, GPS’li kullanımda 5 saatlik bir pil ömrü sunuyor. Akıllı bilekliğin Türkiye’de 1.099 TL’lik bir fiyat etiketi bulunuyor.

Fitbit Charge 4 nihayet beklenen özelliğe kavuşuyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz