Sıla ve Yalın yılbaşı konseri ile evinize konuk oluyor

0
360 Okunma

Pandemi sebebi ile konserlere hepimiz hasret kaldık. Milyonlarca insan etkinliklerde, konserden ve bir çoğu eğlenceden uzak geçireceği bir yılbaşına hazırlanıyor. Evde yapabileceğimiz etkinlikler başında güzel bir akşam yemeği yiyip, film izlemek ve ailecek oyun oynamak geliyor. Bunlara güzel bir alternatif Sıla ve Yalın‘dan geldi. 2 ünlü sanatçı bu sene yılbaşında sosyal medya üzerinden düet yapacak.

Sosyal medya üzerinden düet keyfi

Sosyal medya, bir çok ünlünün hayranları ile buluşma noktası oldu. Bir çok canlı yayın, tartışma, program ve konserler artık sosyal medya üzerinden yapılıyor. Sokağa çıkma yasağının uygulanacağı ve etkinliklerin yasaklandığı bu yılbaşında Sıla ve Yalın evlerinize konuk oluyor. Konser, 1 Ocak gece 00:30‘da Yalın ve Sıla’nın kişisel sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Yeni düet bu konserde hayranlarının beğenisine sunulacak

Konserde aynı zamanda  ‘Ver O Zaman Gömleklerimi’ isimli düet dinleyicilerin beğenisine ilk defa sunulacak.  Yeni düeti ilk kez dinlemek ve konser keyfine kaçırmamak için siz de şimdiden alarmlarınızı kurun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz