Snapchat, Instagram ile dalga geçti

0
137 Okunma

Instagram uygulaması ile Snapchat uygulaması, akıllı telefon sevenlerin kısmen de olsa tercih konusunda bir fikir ayrılığı yaşamasına sebep olabiliyor. Eski günlerine kavuştuğunu düşünen Snapchat yönetimi, var olduğunu düşündüğü bu algıyı en büyük rakibi üzerinde kullandı.

Snapchat uygulaması Instagram uygulaması ile uğraşıyor

Gerçek arkadaşlar” temalı bir reklam kampanyası başlatan anlık mesajlaşma uygulaması Snapchat, kendisinin gerçek arkadaşlığı her zaman diri tuttuğunu savundu ve Instagram’a bu konu üzerinden yüklendi.

Temassız ödeme için yeni dönem başlıyor

Instagram’ın gerçek arkadaşlığı güçlendirmediğini düşünen Snapchat, fotoğraf paylaşım platformuna adeta bir baskın yaptı. İlgili baskın nasıl gerçekleşti ve bu adımın kitleleri nasıl etkiledi?

snapchat uygulamasıInstagram’a gerçek arkadaşlık ile ilgili öğütler veren Snapchat’in en vurucu mesajların biri şu oldu: “Sahte arkadaşlar kaybettiğinizde kaybetmezsiniz.” Yüz binlerce insanı etkileyen bu akım, Snapchat’in yaptığı bu kitlesel hamle sayesinde büyük bir ses getirdi.

Meyve toplayan otonom bahçe robotu

Bu akıma katılan kullanıcılar, fotoğrafların altına çeşitli arkadaşlık mesajları yazmaya başladı. Ayrıca paylaşılan tüm yazılar, Snapchat’ın hayalet logosu kullanılarak paylaşıldı. En ince detayı dahi atlamayan yönetim, şu mesajı da unutmadı: “Bu mesaj size Snapchat tarafından gönderildi.

Instagram uygulaması

Kaynak: ShiftDelete.Net

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz