Xiaomi Mi Band 5 nihayet tanıtıldı: Fiyatı ve özelikleri

0
688 Okunma
Xiaomi Mi Band 5 ozellikleri-01

Çıkışı ve tanıtım tarihinin yılan hikayesine döndüğü Xiaomi Mi Band 5’in nihayet tanıtıldığını söyleyebiliriz. Akıllı bileklik uygun fiyatı, şık tasarımı ve başarılı özellikleriyle dikkatleri yine üzerine çekiyor. İşte Xiaomi Mi Band 5 özellikleri:

Xiaomi Mi Band 5 özellikleri ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor

Akıllı ürünleri seven kişilerin uygun fiyatlı olarak tercih ettikleri ilk ürünler arasında yer alan akıllı bileklikler gerek akıllı saatten daha bütçe dostu olmasıyla gerekse sunduğu özelliklerin iyi olmasıyla kullanıcıların dikkatini çekiyor. Akıllı bileklik pazarında birçok marka bulunuyor ancak en sevilen ve en fazla kullanıcıya seslenen şüphesiz Xiaomi Mi serisi oluyor.

Xiaomi Mi Band 5’in bir önceki nesilden ayrılan yönleri bulunuyor ve tasarımsal açıdan da geliştirmeler mevcut. Akıllı bilekliğin yeni modeli hakkında çok fazla sızıntı ile karşılaşmıştık. Mi Band 5 tasarımsal olarak Mi Band 4’e benziyor. Xiaomi çeşitlendirdiği kayış renkleriyle yeni modelini renklendiriyor.

Xiaomi Mi Band 5 özellikleri

Önceki modelden farklı olarak bu bileklik, akıllı saat gibi şarj olabiliyor. Bileklikte yer alan özel manyetik portu sayesinde, bilekliği kayıştan çıkartmadan şarjını doldurma imkanı sunmuş oluyor.

Saatin ekran tarafında ise 1,2 inç renkli bir AMOLED ekran yer alıyor. Ekran tarafında Mi Band 4’e göre yüzde 20’lik bir artış bulunuyor. Bileklik 100’den fazla bileklik görünümü sunuyor olmasıyla da oldukça iyi duruyor.

Xiaomi Mi Band 5 ozellikleri

Xiaomi yeni akıllı bileklik modelinde NFC desteğiyle birlikte 11 farklı profesyonel spor moduna sahip olmasıyla birkaç adım öne çıkıyor. Uyku takibi yapma, döngü izleme, ve telefon kamerasına bağlandığında deklanşör görevi dahi üstlenen bu akıllı bilekliğin NFC destekli modeli 32 dolar, normal modeli ise 27 dolar olarak karşımıza çıkıyor.

Bilekliğin Temmuz ayının ilk haftalarında satışa çıkacağı söyleniyor. Türkiye’de de çıkması beklenen akıllı bilekliğin çok yüksek bir meblağa satılması beklenmiyor.

Akıllı saat mi, akıllı bileklik mi? Xiaomi Mi Band 4 inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz