Sony’den kadın fotoğrafçıların katılacağı yarışma

0
258 Okunma
Sony Alpha Female Plus yarışması

Sony bu aralar daha çok oyunları ve PlayStation hakkında çıkan haberlerle gündeme gelse de yakın zaman önce paylaştığı bir duyuru ile kadın fotoğrafçılara seslendi. Sony kadın fotoğrafçılar için özel bir yarışma düzenliyor. Sony Alpha Female Plus yarışması adı verilen ve ödüllerin gerçekten de cömert olduğu yarışmaya katılımın daha fazla olmasını istiyor.

Sony Alpha Female Plus yarışması

Kadınların pek çok alanda daha görünür olması adına çalışmalar yapan dev şirketler, projelerinin etki alanlarını genişletmeye devam ediyor. Sony de bu şirketlerden birisi. Sony Alpha Female Plus yarışması kadınların fotoğrafçılık alanında daha fazla görünür olmasını istiyor. Bunun yanında yaratıcıklarını göstermelerini ve fırsat eşitliğinden yararlanması için bu ödülleri veriyor.

Genç yeteneklerin ortaya çıkması, onların desteklenmesi gibi pek çok hedefi bulunan bu Alpha Female Plus ödülleri, bu yıl için katılımların çok daha yüksek olmasını hedefliyor.

Konu hakkında Instagram üzerinden yapılan bir paylaşım:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Swipe through for a series of images from photographer, #AlphaCollective member and #SonyKandoEverywhere instructor @tiffpenguin ? “This year’s Kando Everywhere event might be the best one yet. This one’s going to be even more special because you can literally join from anywhere around the world. Join me and other talented creatives for an immersive weekend-long virtual event where we’ll all learn from each other. I’m so grateful to be a part of this community of creators and I couldn’t be more excited to be teaching two of my favorite topics. I’ll be sharing the most important techniques of composition and how to utilize these methods to tell engaging stories with your photos, as well as how to maximize the potential of social media and provide you with the tools you need in order to take your business to the next level. Can’t wait to see you there!” #BeAlpha • • Interested in learning more? Be sure to visit our LINK IN BIO to join #SonyKandoEverywhere!

Sony | Alpha (@sonyalpha)’in paylaştığı bir gönderi ()

Bir proje fikri olan kadın bir fotoğrafçıysanız ya da video çekimleri yapıyorsanız aslında bu da bu yarışmaya katılmanız gerekiyor. 5 bin dolarlık bir hibenin yanında aynı zamanda Sony Kamera+ lens, bir yıllık Adobe Creative Cloud aboneliği, bir yıllık Sony PRO Destek üyeliği ve Sony’nin birçok kanalında öne çıkma şansı size sunuluyor.

Yarışmaya katılmayı düşünüyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Sony’nin giyilebilir kliması satışa sunuldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz