Sony Reon Pocket klima tişört

0
871 Okunma
Reon Pocket klima tişört

Sony‘  den yaz ve kış aylarını daha rahat geçirmenizi sağlayacak buluş. Üşümenin veya terlemenin bir türlü dengesini ayarlayamadığımız bu aylar için Sony’  in bir fikri var. Reon Pocket klima tişört.

Zararlı maddeleri havada tespit eden LG klima!

Sony sıcak havalarda bir klima işlevi görerek serinletecek, soğuk havalarda ise vücut ısısını dengede tutabilecek Reon Pocket klima tişört üzerinde çalışıyor. Minik bir klima olarak tasarlanan Reon Pocket klima,  özel olarak tasarlanmış bir tişörtün iç cebine yerleştirilerek kullanıcıyı soğutur veya ısıtır.

Şarj süresi iki saat olan Reon Pocket’ in bataryası ise 90 dakika kullanılabilir.  Reon Pocket, kullanıcının vücut sıcaklığını kontrol edebilmek için akıllı telefon uygulamasıyla uyumlu çalışıyor. Kullanıcının yüzünü direkt olarak serinletmezken, boyundan itibaren vücudun geri kalanını mevsim şartlarına uygun olarak sıcak veya soğuk tutuyor.

Reon Pocket klima ilk olarak 2015 yılında Sony tarafından başlatılan Kitle fonlamasın da ortaya çıkan son ürün. Şimdiye dek 1.800 destekçiden 275.000$ dolar toplayan Reon Pocket’ in 2020’de lanse edilmesi hedefleniyor. Fanila cep ile gelecek olan Reon cepli klimanın, yaklaşık fiyatının 130$ dolar olması bekleniyor. Şuan için sadece Japonya da satışa sunulacak klimanın küresel pazarda satışa sunulup sunulmayacağı ise merak konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz