Spotify’a engelleme özelliği geldi. Artık istemediğiniz kişileri görmeyeceksiniz

0
403 Okunma
spotify

Sosyal medya platformlarında yaygın olarak kullanılan engelleme özelliği Spotify’a da geldi. Uzun süredir kullanıcıların talep ettiği özellik için Spotify nihayet olumlu dönüş yaptı. Artık mobil ve masaüstü sürümlerinde kişileri doğrudan engellemeniz mümkün.

Spotify doğrudan profil engellemeyi aktif hale getirdi

Dijital müzik platformu Spotify artık istemediğiniz kullanıcıları engellemenize imkan tanıyor. 2019 yılında “Bu Sanatçıyı Çalma” seçeneği ile istenmeyen müzikleri engellemenize izin veren platform; bu kez kullanıcıları engelleme özelliğini getirdi.

Instagram görüntülü sohbetlere yeni özellik geliyor

Masaüstü ve mobil sürümünde aktif olan özelliği kullanmak oldukça basit. Engellemek istediğiniz kullanıcının profiline girerek sağ üst köşede yer alan üç nokta simgesine tıklayın. Daha sonra “Kullanıcıyı engelle” seçeneğine tıklamanız yeterli. Adımları takip ettikten sonra istemediğiniz kişi sizin profilinize erişemeyecek. Bu sayede istemediğiniz kişilerden; çalma listeleriniz, takipçilerinizi ve dinleme etkinliklerinizi gizleyebileceksiniz.

Özellik kademeli olarak sunulmaya başladı. Henüz engelleme seçeneğinin tüm kullanıcılara ne zaman ulaşacağı hakkında bilgi yer almıyor. Dijital müzik platformu bu özellik hakkında yaptığı açıklamada kullanıcıların müzik ve podcast dinlerken güvenli bir ortam sağlama amacı taşıdığını belirtti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz