Spotify güncel abone sayısını açıkladı; Yüzde yirmi arttı

0
248 Okunma

En popüler müzik veri akışı ve podcast hizmetlerinden biri olan Spotify, her geçen gün kullanıcı deneyimini ve abone sayısını daha da arttırıyor. Geçtiğimiz günlerde yeni bildirim özelliği ile gündeme gelen şirket bugün güncel abone sayısını açıkladı.

Premium abone sayısı yüzde 20 arttı

Çevrimiçi müzik piyasasında zirveyi bırakmayan Spotify, en yakın rakibi Apple Music‘e fark attı. Müzik akışı hizmeti 30 Haziran’da sona eren ikinci çeyrekte toplam 365 milyon küresel aktif aylık kullanıcı olduğunu açıkladı. Bugün yayımlanan rapora göre geçtiğimiz yıla göre platformda yüzde 20 ve yüzde 22‘lik bir yıllık artış oldu.

spotify-guncel-abone-sayisini-acikladi-yuzde-yirmi-artti-1

Spotify’dan takibi kolaylaştıracak yeni özellik

Kurucu CEO Daniel Ek ve CFO Paul Vogel konuyla ilgili, “COVID-19, çeşitli pazarlardaki performansımızı etkilemeye devam etti ve bazı durumlarda pandeminin şiddeti nedeniyle pazarlama kampanyalarını duraklattık” dedi. Şirket hedeflediği kullanıcı hedefini kaçırdığını düşünüyor ancak son rakamlar Spotify’ın dünya çapında abonelik müziklerindeki hakimiyetini yineliyor . Şirket, rakibi Apple Music’in üzerinde kalmaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz