Star Wars yıldızları NASA astronotu olursa

0
140 Okunma
Star Wars yıldızları

En bilinen uzay maceralarından olan Star Wars, oyuncuları NASA üssünde farklı bir tecrübe yaşadı. NASA astronotları olmanın nasıl bir şey olduğunu keşfeden oyuncuların videosu YouTube üzerinden yayınlandı.

Star Wars Skywalker‘ın Yükselişi filminin yıldızları Kelly Marie Tran ve Naomi Ackie, eğitim için NASA astronotları Megan McArthur ve Jessica Watkins ile bir araya geldi. Oyuncular, Kelly Marie Tran ve Naomi Ackie eğitim için geldikleri üste eğlenceli anları da kameralara yansımış oldu.

Bildiğiniz gibi NASA çocuklara gelecekte astronot olmaları ya da uzay çalışmalarında yer almaları için ilham oluyor. Şimdi ise Star Wars aktörlerini astronot olarak eğitmek için etkiliyor gibi görünüyor .

NASA’da batarya değiştirme işi kadınlara emanet

Houston’daki NASA’nın Johnson Uzay Merkezi’ne giden Kelly Marie Tran ( Rose Tico ) ve Naomi Ackie ( Jannah ) oynadıkları rollere daha iyi girebilmeleri ve uzay eğitimlerini tamamlamak için oradaydılar. Videonun öne çıkan özelliklerinden biri, uzaydaki yer çekimsiz ortamı simüle etmek için yerçekimi boşaltma sistemi aracılığıyla oyunculara farklı bir deneyim sunması diyebiliriz.

NASA’nın yayınladığı videoyu izlemek buraya tıklayabilir ya da aşağıdaki videoyu direkt izleyebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz