Su içme alışkanlığı kazandıran uygulamalar

0
673 Okunma

Günlük yaşamın koşuşturması içinde bir bardak su içmeyi bile unuttuğunuz zamanlar olabilir. Biliyoruz ki sağlıklı kalmanın ilk adımı da su içmektir. Gün içinde yetersiz su tüketimi ciddi sağlık problemlerine yol açmaktadır. Bu yazımızda su içmeyi unutanlar ve bu alışkanlığı kazanmak isteyenler için uygulamalar listeledik. İşte su içme alışkanlığı kazandıran uygulamalar:

Water & Su İçme Hatırlatıcıs‪ı‬

Su içme alışkanlığı kazandıran uygulamalar listemizin ilk sırasında Water & Su İçme Hatırlatıcıs‪ı‬ bulunuyor. Bu uygulama sizlere su içmeniz için bildirimler göndermektedir. Su; çay, kahve, meyve suyu gibi sıvı alımlarını sisteme girdiğinizde, uygulama hızla hesap yapar ve verilerini güncelleyerek günün geri kalanında ne kadar su içmeniz gerektiğini size gösterir. Ayrıca uygulamanın Apple Watch desteği de mevcuttur.

Waterlogged

Size su tüketimi konusunda asistanlık yapacak uygulama Waterlogged’ta tek yapmanız gereken günlük su hedefinizi belirlemek.

Diyet yapanlara yardımcı uygulamalar

Aqualert: Su Hatırlatıcısı H2O

Size su içme alışkanlığı kazandıracak bir diğer uygulama ise Aqualert: Su Hatırlatıcısı H2O. Bu uygulama Estaban Pintos tarafından geliştirilmiştir. Renkli grafikleri ve sağlıkla ilgili ödül rozetleriyle motive etmesi sayesinde çok sevilen uygulamalardan bir tanesidir. Ayrıca Apple Health entegrasyonu vardır ve kullanımı da oldukça kolaydır.

Waterminder

Dünyanın en çok tercih edilen su içme hatırlatıcısı uygulamaları arasında yer alan Waterminder, size su içme alışkanlığı kazandıracak uygulamalar arasında. Kolay kullanılan ve sorunsuz çalışan uygulama, her gün ihtiyacınız olan suyu içmeniz için size hatırlatmalar sunmaktadır. Uygulama üzerinden oluşturduğunuz günlük hedefler doğrultusunda ne kadar su içtiğinizi hem grafik hem de beden görünümündeki gösterge ile takip edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz