Tecno Mobile Türkiye lansmanına hazırlanıyor

0
184 Okunma

Türkiye’deki akıllı telefon pazarına kısa süre içinde yeni bir oyuncu katılacak. Çıkan sızıntılara göre, Çinli akıllı telefon markası Tecno Mobile, mart ayının ilk günlerinde Türkiye’de bir lansman gerçekleştirecek. ‘Şampiyonlarla tanışmaya hazır mısın?’ sloganı ile Türkiye’ye girmeye hazırlanan Tecno Mobile’ın bu sloganı duyanları şimdiden meraklandırdı.

Tecno Mobile Türkiye pazarına giriş yapıyor

60’ın üzerinde gelişmekte olan ülkede premium akıllı telefon markası olarak çalışmalarını sürdüren Tecno Mobile, Hong Kong merkezli Transsion Holdings’ın kanatları altında faaliyet gösteriyor. Markanın yeni adresi Türkiye olacak.

Tecno Mobile, Türkiye’de kamera odaklı CAMON serisi ve giriş seviyesi ürünü SPARK serisi ile ilk lansmanını gerçekleştiriyor. Kamera odaklı CAMON serisi ile akıllı telefon kullanıcılarına farkı ve yepyeni bir fotoğrafçılık bir deneyim yaşatacağı söylentileri de kulağımıza geldi.

Globalde Tecno, amiral gemisi PHANTOM, kamera odaklı serisi CAMON, giriş seviyesi serisi SPARK ve multimedya odaklı POUVOIR serisi ürün gamına sahip. Sızan diğer bir bilgi ise basın lansmanını martın ilk haftası yapılacağı yönünde.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz