Twitter bir iOS özelliğini Android’e taşıdı

0
206 Okunma
twitter sesli direkt mesaj özelliği

Sosyal medya platformu Twitter Android kullanıcılarını memnun edecek yeni bir özellik getirdi. iOS tarafında olan ayrıcalık, ücretli kullanıcılara sunuluyordu. Uygulama simgesi değiştirmeye yarayan özellik, şimdi Android için de aktif hale geldi. İşte ayrıntılar.

Twitter uygulama simgesi değiştirme özelliği geldi

Yeni güncellemeler ile birçok özelliği kavuşan platform artık daha kullanışlı. Ücretsiz olarak hizmet veren platform son kararların ardından yeni bir siteme; ücretli aboneliğe geçmişti. Ücretli kullanıcılar için birbirinden farklı özellikler sunan platformun her iki tarafında da ayrı özellikler bulunuyor. iOS için bir süredir aktif olan uygulama simgesi değiştirme özelliği Android tarafında geldi. Artık önceden belirlenmiş bazı ikon seçenekleri ile Twitter simgesinin rengini değiştirebileceksiniz.

Klasik mavi beyaz görüntüden sıkılan kullanıcılar için eğlenceli olan bu özellik; tam bir özelleştirme sağlamıyor. Özelliğe göre sadece önceden belirlenmiş renk ve tasarımdaki ikonları tercih edebiliyorsunuz. Uygulamanızı güncelledikten sonra bir renk tercihi yapıyorsunuz. Daha sonra uygulamayı kapatıp ana ekrana geldiğinizde Twitter ikonunun değiştiğini görebilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için elbette ki bazı şartlar aranıyor. İlk başta bahsettiğimiz gibi artık Twitter kullanıcıları tek bir kategoride buluşmuyor. Yeni sisteme göre ücretli ve ücretsiz aboneliklerden bir tanesini tercih etmelisiniz. Ücretli aboneler ekstra özelliklere sahip olurken, ücretsiz aboneler uygulamanın standart özelliklerine sahip. İşte şimdi bu özelliği de kullanabilmek için Ücretli Twitter aboneliği gerekiyor. Şimdilik bu özellik sadece ABD, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’da kullanılabiliyor.

WhatsApp, aramaları hızlandıracak yeni kısayolunu sundu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz