Uykunuzu izleyen en iyi 6 akıllı yastık

2
1.688 Okunma

Uyku izleme, horlama ve daha fazlası için en iyi yüksek teknoloji ürünlü yastıkları sizler için listeledik.

Bugünlerde uyku monitörleri, giyilebilir ürünlerden başucu bölmelerine kadar tüm şekil ve boyutlarda geliyor. Ancak hiçbiri kafanızın altında duranlardan daha ilginç değil. Günümüzün akıllı yastıkları uyku alışkanlıklarınızı takip etmek, horlama problemlerinden kaçınmanıza yardımcı olmak ve etrafınızdakileri rahatsız etmeden çeşitli seslerle uyumak için sizi üzmek üzere tasarlanmıştır. Akıllı bir yastığa karar vermek hiç akıllıca değil – zor olan doğru modeli seçmek.

Neyse ki, sürekli testler ve geniş araştırmalar sayesinde, piyasadaki en iyi akıllı yastıkları topladık. Uyku döngünüzün nüanslarını izlemek için mükemmel bir uygulamaya sahip olan iSense Sleep yastığıyla başlıyor, ancak farklı bir şey için pazarda olmanız durumunda seçebileceğiniz beş model daha var.

iSense akıllı yastık

uyku izleme 2 isense yastık başparmak ile en iyi akıllı yastıklar

iSense Uyku Akıllı Yastık mevcut en az müdahaleci seçeneklerden biri olabilir, ancak yine de uyku alışkanlıklarınızla ilgili bir dizi faydalı bilgi sağlar. İzleyici, ne kadar iyi uyuduğunuzu gösteren bir uygulama ile eşleşir ve nefes alıp vermenize, kalp atış hızınıza ve genel uyku kalitenize ilişkin veriler sağlar. Bu uygulama aynı zamanda sayıları ve çizelgeleri şeklinde görüntülemek için iyi bir iş çıkarmaktadır ve yastığın kendisi bir dizi uyku pozisyonuna uygun çapraz kesilmiş hafızalı köpük küp dolgusu kullanmaktadır. Hatta kısaltılmış ölçümleri aramanız durumunda, size basitleştirilmiş bir uyku puanı verir.

Goodnite Smart anti horlama yastığı

uyku izleme ile en iyi akıllı yastıklar 2 goodnite anti horlama yastık

Horluyorsanız, konuyu hafifletmenin ne kadar zor olduğunu muhtemelen biliyorsunuzdur. Neyse ki, bu Goodnite yastığı, baş pozisyonunuzu ve herhangi bir horlama belirtisi tespit etmek için sensörler kullanır. Cihaz horladığınızı düşünüyorsa, yastık hafifçe şişecek ve başınızı yana doğru itecek ve horlamayı azaltacak hava yollarınızı açmanıza yardımcı olacaktır. Yastık aynı zamanda horlamanızı izleyen mobil bir uygulamayla birlikte çalışır, böylece gerçekten daha iyi olup olmadığınızı görebilirsiniz. Başınızın pozisyonunu değiştirmenin horlamanızı önlemenize yardımcı olduğunu fark ederseniz, Goodnite’ın uygun bir şekilde Anti-Horlama Yastığı adı verilir.

10Minds hareket yastığı

uyku izleme 2 10minds hareket yastığı ile en iyi akıllı yastıklar

Tamamlayıcı bir ped ve hafızalı köpük yastık kombinasyonu, bu 10Minds modeli Goodnight horlama yastığına benzer ancak daha geleneksel bir tasarıma sahiptir. Yastık, horlamayı algılarsa başınızı şişiren ve yeniden konumlandıran dört hava yastığı kullanır ve yastık kılıfı daha serin kalmak için ter dağıtmak ve daha verimli şekilde ısınmak için tasarlanmıştır. Eşlik eden mobil uygulama, horlama alışkanlığınızı kaydetme ve düşüş ve yükseliş seviyelerini ayarlayabilme yeteneğinin yanı sıra zamanla horlama alışkanlıklarınızı takip etme çizelgeleri de dahil olmak üzere ek işlevler sağlar.

Drempad ses ile inşa edilmiş yastık

uyku izleme 2 dreampad ile en iyi akıllı yastıklar

Dreampad, akılda ses ile inşa edilmiş bir yastıktır. Pedin hoparlörleri, yanınızda oturan bir başkası olsa bile, yalnızca duyabileceğiniz sessiz ve net ses sağlamak için tasarlanmıştır. Dahili hoparlörler, beraberindeki Dreampad uygulamasına Bluetooth üzerinden bağlanır – bununla birlikte, kablo bağlantıları mümkündür – ve uykuya dalmanıza yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmış 10 farklı ses parçası arasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca, uzaklaşmanıza yardımcı olacak mükemmel programı hazırlayana kadar ses seviyesini ve çalma süresini de ayarlayabilirsiniz. İhtiyacınız olan şey tam da bu olabilir.

Uykumu alamıyorum diyenler için 11 öneri

Zeeq Smart yastık

uyku izleme 2 717sd ep6rl sl1500 ile en iyi akıllı yastıklar

Zeeq yastığı her şeyi az az yapar. Öncelikle, horlamayı algılayan ve titreşimleri belirten bir horlama işlevi vardır, bu da sizi uyanmadan pozisyonunuzu değiştirmeye teşvik eder. Müzik ya da uyku parçalarını çalmak için kullanabileceğiniz bir kablosuz hoparlörün yanı sıra huzursuzluğunuzu ölçmek ve uyku döngünüzdeki herhangi bir rahatsızlığı tam olarak belirlemek için tasarlanmış izleme özelliklerine de sahipsiniz. Hatta bir yastık alarmlı saat ve ikincisi çeşitli uyku pozisyonlarını barındıran bir dizi bellek köpüğü kümesi bile var.

Her şeyi tamamlayan bir yardımcı olma durumu, özellikle hepsini iyi yapmak zordur, Zeeq’in listemizde daha yüksek olmasının nedeni budur. Diğer yastıklar ses, horlama kontrolü ve uyku takibi ile daha iyi bir iş çıkarır. Bununla birlikte, Zeeq’in önerisi, her şeyden biraz isteyenler veya çeşitli uyku yardımcıları ile deneme yapmak isteyenler için sağlam bir seçimdir.

Moona akıllı yastık

uyku teknolojisi Moona akıllı yastık

Moona, mümkün olan en doğru uyku verilerini elde etmek için bir pedin, başucu podunun ve bir uygulamanın bir araya getirildiği bir bir takım işi yastık pedidir. Birlikte çalışarak uyku alışkanlıklarınızı izler, nazik uyandırma bildirimleri sağlarlar ve genellikle döngünüz için en sağlıklı programı oluşturmanıza yardımcı olacak uyku alışkanlıklarınızı öğrenirler. Sıcaklık profilleri gibi konulara bile girebilirsiniz; ped, işler çok ısındığında ped içinde suyun içinde dolaşarak sizi serinletmeye yardımcı olan küçük bir su pompası içerir. Çalar saatinizi değiştirmeyi umursamadığınız sürece kesinlikle görülmeye değer, iddialı bir proje.

Uyku düzeniniz için siz akıllı yastık almayı düşünür müydünüz?

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz