The Irishman filmine gelen tepkiler

0
545 Okunma
the-irishman-filmine-gelen-tepkiler

27 Kasım 2019’da Netflix’te yayınlanan The Irishman güçlü kadrosuyla yıla damgasını vurdu. Dünyanın en çok kullanılan film ve dizi izleme platformu Netflix’te izleyiciyle buluşan The Irishman büyük ses getirdi. Başrollerini Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci’nin paylaştığı, ABD’deki organize suç dünyasının anlatıldığı film olumlu ve olumsuz bir sürü tepki aldı. The Irishman filmi ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

The Irishman oyuncuları kimler?

the-irishman-filmine-gelen-tepkiler

Yönetmenliğini Martin Scorsese’ın yaptığı, senaryosunu usta senarist Steven Zaillian’ın kaleme aldığı The Irishman filmi Netflix’e özel hazırlandı. Filminin oyuncu kadrosuna baktığımızda birbirinden efsane isimlerle karşılaşıyoruz. Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Anna Paquin, Bobby Cannavale, Harvey Keitel, Ray Romano gibi birbirinden başarılı ünlü oyuncular bu film için bir araya geldi.

The Witcher’ın bol ipuculu fragmanı yayınlandı

The Irishman filminin konusu ne?

The Irishman, bir mafya tetikçisi olan Frank Sheeran’ın hayatına odaklanıyor. II. Dünya Savaşı’nda görev almış eski bir asker olan Frank Sheeran, yıllar boyu Bufalino suç örgütü için çalışmıştır. Birçok ünlü isim için dolandırıcılık, tetikçilik yapan ve ‘İrlandalı’ lakabı ile anılan Sheeran, aynı zamanda işçi sendikası memurudur. Frank Sheeran’ın hayatından kesitlerin sunulduğu filmde, Amerikan tarihinin en gizemli suç olaylarından biri olan işçi lideri Jimmy Hoffa’nın ortadan kayboluşuna da değiniliyor.

the-irishman-filmine-gelen-tepkiler
Filme gelen yorumlar nasıl ?

Sizin için sosyal medyada yapılan yorumları derledik. İşte filme gelen bazı yorumlar…

“Süper film. 10 numara, 5 yıldız. Al Pacino destan yazmış. Oscar adayı

“Filmin neresi sıkıcı anlamadım? Tüm samimiyetimle söylerim ki soluksuz izledim.”

“Günümüzde hız o kadar arttı ki her şeyi çabuk izleyip sonucu görelim ve hiç sıkılmayalım istiyoruz. Aslında konu beklenti meselesi. Büyük ve kendini kanıtlamış bir yönetmenden aksiyonu bol bir şeyler bekliyor insanlar. Bu biraz belgesel tadında olmuş. recep ivedik’çi yakıştırması hem ağır hem gereksiz hemde cahilce olmuş. Hoşgörüden yoksun entel dantel yorumları bir yana bırakacak olursak, film güzel ama bir oturuşta izlenmeyecek ölçüde sıkıcı. İnsanlar az biraz Scarface de beklemiyor değil. Gereksiz diyaloglar çok diyebilirim ve bu film ciddi boş kafa ve bol vakit eşliğinde tadından yenmez.”

NetFlix’te The Irishman’i izlemeye çalıştım. 90 dakika sonra kapatıp Knicks maçını izlemeye başladım. Goodfellas filminin daha yaşlı aktörlü, uzun ve sıkıcı versiyonu gibiydi.”

The Irishman‘i beğenmedim. İzlerken çok sevdiğim Goodfellas filmiyle kıyaslamayı durduramadım. Bu çok sıkıcı, yavaş ve uzundu. Lütfen benden nefret etme Martin. Bence hala üstad sensin.”

Filmi hala izlemeyenler fragmana aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

 

Behzat Ç. hayranlarını sevindiren haber BluTV’den geldi!

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz