TikTok fenomeninin yeni filmi 27 Ağustos’ta Netflix’te

0
962 Okunma

TikTok’ta en çok takipçiye sahip 4. isim olan Addison Rae, yeni filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. He’s All That (İşte Böyle Bir Oğlan) isimli film 27 Ağustos’ta Netflix’te yayımlanacak. İşte detaylar:

He’s All That konusu

Netflix Orijinal gençlik komedisi, 1999 yılında yayımlanan “She’s All That” filminin cinsiyet değiştirmiş hali. “He’s All That”, genç sosyal medya fenomeni Padgett’i (Rae), pop yıldızı erkek arkadaşını canlı yayındayken onu aldatırken yakalamasının ardından viral hale gelen aşağılayıcı bir ayrılığa göğüs germesini anlatıyor.

tiktok-fenomeninin-yeni-filmi-27-agustos-ta-netflix-te-1

He’s All That, Mark Waters tarafından yönetiliyor ve She’s All That filminin senaryosunu yazan R. Lee Fleming tarafından yazılıyor. Ayrıca filmin yapımcılığı Andrew Panay, Jennifer Gibgot ve Bill Block tarafından üstleniliyor. Filmin yayımlanan resmi özeti ise şu şekilde: “Lisenin popüler öğrencilerinden olan Anna Sawyer; kimsenin ilgilenmediği sınıf arkadaşı Cameron Kweller’i okulun balosunda kral haline getirmeye karar verir. Bunun için çalışmalara başlayan Anna, Cameron ile vakit geçirdikçe onun kişiliğine çekilir ve bu durum onun planının tehlikeye girmesine neden olur.”

Netflix Ağustos 2021 içerikleri belli oldu

He’s All That fragmanı:

Oyuncu Kadrosu: Addison Rae, Tanner Buchanan, Madison Pettis, Peyton Meyer, Isabella Crovetti, Annie Jacob, Myra Molloy, Rachael Leigh Cook, Matthew Lillard

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz