TikTok platformunun yeni ilginç üyesi: Apple

0
177 Okunma
apple-tiktok-hesabi

TikTok özellikle gençler arasında oldukça popüler bir platform. Eğlence platformu son bir yılda en yüksek kullanıcı sayısına ulaşmış durumda. TikTok’un şu anda dünya çapında 800 milyon aktif kullanıcısı bulunuyor. Kimler kimler TikTok hesabı açmadı ki? Justin Bieber, yeni çıkan şarkısıyla çektiği video ile platforma katılırken, Kardashian ailesinin manken üyesi Kendall Jenner’ın hesabı da bir gece ansızın kapatıldı. Platformda yerini alan Apple TikTok hesabı şu an için hiç paylaşım yapmadı. Birçok ünlünün akın ettiği platforma şimdi yeni bir üye daha katıldı.

Uygun fiyatlı AirPods Pro Lite için müjdeli haber

Apple TikTok hesabı ile ne yapacak?

Söz konusu platform çok popüler ancak yine de birçok eleştiriye de maruz kalıyor bunlar başında küçük yaştaki çocukların bu platformda yer alması ve uygunsuz şeylere maruz kalması. Söz konusu durum bütün sosyal medya platformları için geçerli olsa da TikTok bu konuda sicili kirli bir uygulama olarak biliniyor. Yine de Apple’ın resmi bir TikTok hesabı açması olay oldu.

Apple’ın niçin TikTok hesabı açtığı şu an için belirsizliğini koruyorken profilde henüz hiçbir şey paylaşılmamasına rağmen her geçen gün takipçisi artıyor. Apple’ın Instagram üzerinden yürüttüğü #ShotOniPhone kampanyasının benzer bir versiyonunu TikTok için oluşturacağı tahminler arasında.

Elbette şirket diğer kanallardaki reklam kampanyasını güçlendirmek için TikTok’u kullanabilir. TikTok öncelikle eğlenceli videolara odaklanırken, Apple kesinlikle iPhone odaklı içeriklere ağırlık verecek deniyor.

Apple’ın resmi TikTok hesabı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz