TikTok’un Play Store puanlaması bir anda düştü!

0
842 Okunma
TikTok google play store puanı

TikTok şu anda dünyanın birçok ülkesinde en popüler uygulamalar arasında yer alıyor. Yakın zaman önce yaşanan bir gerilim sebebiyle milyarlık kullanıcı sayısına sahip olan TikTok Google Play Store üzerinde 4,9’luk puanını 1,3’e kadar düşmesine neden oldu. Hindistan’daki kullanıcıları kızdıran TikTok, söz konusu puanlamanın değişmesine neden oldu.

TikTok google play store puanı

TikTok Google Play Store puanı düşmeye başladı

Ancak YouTube’daki tartışmalı bir video, TikTok’un Play Store puanını oldukça düşürdü. Hindistan’dakı kullanıcılar TikTok’u, YouTube’daki “YouTube vs TikTok: The End” adıyla yayımlanmış bir videodan dolayı bu kadar düşük puanlıyor.

Olayların fitilini ateşleyen şeyse Hindistanlı YouTube içerik üreticisi Carry Minnati’nin bir video paylaşmasıyla ortaya çıktı. YouTube vs TikTok: The End adıyla bir video paylaşan ünlü YouTuber, TikTok’ta içerik üreten bir kişi olan Amar Siddiqui’yi hedef alıyordu. Carry Minnati’nin söz konusu videosu telif ihlali sebebiyle kaldırılınca sosyal medyanın gündemine geldi.

YouTube ve TikTok savaşına dönüşen bu mücadelenin en büyük kaybedeni kesinlikle TikTok oldu. Birçok olumsuz yorum ile dolan Google uygulama mağazası, ilerleyen günlerde bu mücadelenin sonucunu daha iyi görmemizi sağlayacak.

Bu arada belirtmeden geçmeyelim, TikTok yalnızca bu sebeple değil aynı zamanda kadınlara yönelik asit saldırılarına teşvik eden bir video yayımlamakla suçlanan Amar Siddiqui’nin kardeşi Faizal Siddiqui’ye gösterilen  tepkiye de dayanıyor.

TikTok platformunun yeni ilginç üyesi: Apple

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz