TikTok’tan yemek videoları için tarif özelliği

0
512 Okunma

TikTok, konseptlerini genişleterek hem kullanıcıların platformda geçirdikleri süre boyunca sıkılmamalarını; hem de daha çok eğlenmesini amaçlıyor. Bu amaç doğrultusunda şirket, yakında yeni bir özelliği kullanıma sunmayı planlıyor.

TikTok’ta yemek tarifleri kaydedebileceksiniz

TikTok, bu konsept için yurt dışında oldukça popüler olan tarif uygulaması Whisk ile iş birliği yaptı. TikTok, yemek videolarının üzerine yerleştirilen yeni bir “tarif” düğmesi aracılığıyla kullanıcıların doğrudan Whisk uygulamasında bulunan tariflere bağlanmasına olanak tanıyacak. Tariflerin ve yemek pişirme videolarının uzun vadede biraz daha etkili olmasına yardımcı olduğu için birçok kullanıcı tarafından şimdiden beğenildiği aktarılıyor.

TikTok’un yeni bir ortak olarak Whisk’i seçmesi, yemek tariflerinin 2019’un sonundan bu yana hızlı bir şekilde takip edilmesinden kaynaklanıyor. Bugün Whisk, platformunda ayda 1,5 milyondan fazla etkileşim görüyor. Şirket şu anda test aşamasında olan yeni özelliğin sayesinde birçok kullanıcıyı TikTok’a katılmaya teşvik edeceğini ve aynı zamanda daha fazla içerik oluşturulmasını hedeflediği belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz