Twitter, iMessage benzeri özellik alacak

0
71 Okunma

Sosyal medya devi Twitter, yeni özellikler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Gelen yeni bilgilere göre şirket Facebook ve iMessage‘da kullandığımız emoji tepkilerine benzer bir özelliği kullanıma sunacak.

Twitter emoji tepki butonları üzerinde çalışıyor

Nima Owji adlı kullanıcı Twitter‘ın çalışmalarını sürdürdüğü emoji tepki butonlarının nasıl görüneceğini takipçileri ile paylaştı. Tepki butonları tıpkı Facebook’ta olduğu gibi “Beğen” butonuna basılı tutularak seçilebilecek. 9to5Mac Mayıs ayının sonunda, bu tepkilerin ‘Tebrik‘, ‘Düşünceli‘, ‘Üzgün‘ ve ‘Kahkaha‘ olduğunu açıklamıştı.

twitter-imessage-benzeri-ozellik-alacak-1

Twitter’da “güvenilir arkadaşlar” ile yeni bir dönem başlayabilir

Gelen görüntüler de bilginin doğru olduğunu kanıtlar nitelikte oldu. Oldukça hazır gibi görünen emoji tepkilerinin ne zaman yayınlayacağı henüz belli değil. Ancak yaz dönemi içerisinde kullanıma sunulacağı tahmin ediliyor. Nima Owji Twitter’ın web uygulaması için Fleet ve Twitter Spaces üzerinde çalıştığını da belirtti. Şu anda birisi Fleet eklediğinde Twitter’ın internet sitesi tarafındaki kullanıcılar onları görememekte. Söylentiler bu durumun yakında değişeceği yönünde.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz