Twitter, Revue uygulamasını satın aldı

0
231 Okunma
revue

En popüler sosyal medya platformlarından Twitter, bünyesine her geçen gün yeni bir özellik ekliyor. Bu kez yatırım haberi ile karşımıza çıkan Twitter, yazarların para kazandığı Revue uygulamasını satın aldığını duyurdu.

Revue uygulaması Twitter’a ne kazandıracak?

revue by twitter

Revue, yazarların kendi haber bültenlerini hazırlayarak para kazandığı bir uygulama. Twitter Yayıncı Ürünleri Başkan Yardımcısı Mike Park, yayınladığı blog yazısında “Revue, insanların ilgi alanları konusunda bilgi almasına yardımcı olmamızı hızlandıracak” dedi.

Duyurulan bu yeni haber ile Revue Pro uygulamasının artık kullanıcılar için ücretsiz olacak.  Ayrıca haber başı alınan komisyon ücreti de %5 düştü . Twitter’ın yaptığı bu değişiklikler sayesinde artık kullanıcıların abonelerden kazandığı gelirin büyük bir kısmı kendilerine kalacak. Kendi içerisindeki çalışmalara devam edecek olan uygulama artık Twitter tarafından desteklenecek. Twitter tarafından yapılan bu yatırım uygulamanın daha fazla kişiye ulaşmasına imkan tanıyacak.

Halen bağımsız olarak yürütülen Revue uygulaması bu yatırım sayesinde ekibini genişletiyor. Daha fazla özellik ve geliştirme ile yakın zaman popülerliğini arttıracak.

Twitter, son zamanlarda yaptığı güncelleme ve yatırımlar ile kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Şirket, daha bugün yanıltıcı bilgi içeren paylaşımlara karşı geliştirdiği Birdwatch servisinin de duyurusunu gerçekleştirmişti.

Birdwatch servisi ile ilgili habere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Twitter’dan yeni uygulama: ‘Birdwatch’

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz