Doğalgaz faturasına akıllı termostat ile çözüm

0
213 Okunma

Kış aylarının en büyük maddi problemi doğalgaz faturaları. Evi sıcak tutarken aynı zamanda fazla ücret ödemek istemeyenler, sürekli dereceyi yükseltip alçaltarak veya sabit tutarak yeni formüller bulmaya çalışıyor. Evinizi sıcak tutarken bütçenizi de zorlamak istemiyorsanız Somfy akıllı termostatlar tam size göre.

Akıllı termostat Somfy ile doğalgaz faturalarınızı düşürün

Somfy akıllı termostat

Akıllı ev sistemlerinde önce marka Somfy, akıllı termostat ile doğalgazınızı daha verimli kullanabilmeniz mümkün. Uzaktan kontrol edilebilen bu termostat evinizin ideal ısınını kurmanıza ve daha dengeli bir kombi ayarı yapmanıza imkan tanıyor. Ürün sadece duvar kaloriferleri için değil aynı zaman da yerden ısıtma sistemler içinde kullanılabiliyor.

Sıcaklık ve nem sensörü bulunan termostat ile evininizin nem dengesini de kontrol altında tutabiliyorsunuz. Yaşadığınız iklime veya genel kullanım ölçümlerinize göre tavsiyelerde bulunabilen termostat, pencere açtığınızda veya evinizi havalandırırken otomatik olarak ısı kontrolü sağlayabiliyor.

Bebek odasında kullanabileceğiniz en iyi bebek telsizleri

Özellikle çalışan bireyler için oldukça kullanışlı olan Somfy termostat günlük rutinlerinizi takip ederek siz evden uzaklaştığınızda ısıyı düşürüp eve geleceğiniz vakitlerde ısıyı arttırabiliyor. Sadece konumunuz ile değil aynı özelliği saat kurarak manuel şekilde etkinleştirebiliyorsunuz. Örneğin, öğlen saatlerinde daha düşük ısıları tercih edip akşama doğru ısıyı otomatik yükseltecek şekilde kombinizi programlayabilirsiniz.

Somfy Akıllı Termostat mobil uygulama üzerinden yönetilebildiği için evde veya dışardayken kombinizi kontrol edebiliyorsunuz. Doğalgazınızı daha verimli kullanabilmek ve yüksek faturalara engel olabilmek için akıllı termostatlardan satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz