Ubervari uçan taksi tasarımı büyülüyor

0
378 Okunma
Uber uçan taksi

Uçan taksi ideali yıllardır tasarımcıların hayalini süslüyor. Birçok tasarım ile otomotiv şirketlerinin karşısına çıkan tasarımcılar ve mühendisler şu an için hayallerine kavuşamayacak olsalar da, yapılan uçan taksi tasarımları büyülüyor. Almanya’nın Münih şehrinde ünlü bir mobilite herkezi haline gelen Lilium GmbH, uluslararası arenada da biliniyor.

Ödüllü uçan taksi tasarımı

Milyonlarca yatırım fonunu bünyesinde toparlamayı başaran şirket, daha önce hiç yapılmamış bir şeyi sunmak için teknoloji ve müşteri deneyiminin sınırlarını zorluyor.  Lilium Jet‘in tasarımı için 2019 Red Dot Luminary Award‘ı kazanmış olmaları ise başarılarını taçlandırmalarını sağlıyor. Sınırları zorlamayı seven ekip, Lilium Jet tasarımıyla uçan taksi fikriyle karşımızda.

Tasarım ve yaratıcılığın sembolize edilmiş haline şahit olduğumuz Lilium Jet, tüm yönüyle tutkulu olanlara sesleniyor. Ancak deneyimli bir tasarımcıya ihtiyaç duyan şirket, çalışanın alması gereken sorumlulukları, gereksinimleri ve burada çalışmanın yararlarını listeyen ekip, bu projeyle devrim yaratmayı planlıyor.

 

Uber’e rakip geliyor: Hava taksi hizmeti başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz