Ünlü sokak sanatçısı Banksy sanatını evine taşıdı

0
797 Okunma
Banksy sanatını evine taşıdı

Dünya karantina altındayken sanatçılar da evlerine kapandı. Fotoğrafçıların yaratıcı karantina çözümlerinin ardından şimdi de bir sokak sanatçısı olan Banksy, Instagram üzerinden sanatını hala icra ettiğini gösteren paylaşımlar yaptı. Banksy’i bilmeyenler için söyleyelim, kimliğini anonim tutan Banksy anarşist sanat anlayışı ile biliniyor ve oldukça radikal eserlere imza atıyor.

Banksy sanatını evine taşıdı

Instagram Corona virüsü salgını sebebiyle insanların daha çok kullandığı bir uygulama haline geldi. Bu sayede işlerini de popüler uygulamaya taşıyan insanlar daha fazla kişiye ulaşmayı başarıyor. Özellikle Instagram üzerinden yapılan canlı yayınlar, ve özel IGTV videoları kullanıcılar tarafından oldukça talep görüyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

. . My wife hates it when I work from home.

Banksy (@banksy)’in paylaştığı bir gönderi ()


Bunların yanında ” karantina günlerinde fotoğrafçılık” serimizde olduğu gibi sanatçılar da mesleklerini evlerinden icra etmeye başladı. Bunlar arasına yakın zaman önce katılan ünlü sokak sanatçısı Banksy geçenlerde Instagram hesabı üzerinden evinin banyosundaki eserinin fotoğrafını paylaştı.

Paylaşılan fotoğrafta haylaz fareleri resmeden sanatçı, detaylara da bir o kadar önem vermiş. Paylaştığı fotoğrafın altına eşinin bu durumu hoş karşılamadığını ancak kendini bunu yapmaktan alıkoyamadığını söyleyen Banksy evde daha uzun süre kalırsa sanıyoruz ki diğer odalara da el atacak gibi duruyor.

Karantinada fotoğrafçılık: FaceTime ile portre çekimi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz