Xiaomi Mi kamera uygulaması yeni özelliklere kavuştu

0
214 Okunma
Xiaomi-Mi-kamera-uygulamasi

Xiaomi telefonlar için kullanıma sunulan Xiaomi Mi Kamera uygulaması bir güncelleme alarak yeni özellikler kazandı. Bu sayede uygulama her açıdan daha gelişmiş bir hale geliyor. İşlevlerini kısa süre içinde genişleten uygulama kullanıcılar tarafından da seviliyor.

Xiaomi Mi kamera uygulaması

Xiaomi Mi kamera uygulaması yeni özellikler neler

Xiaomi kullanıcılarının bir süredir beklediği güncellemeyi nihayet sunan Çin merkezli teknoloji devi, Mi Camera uygulamasını içeren yeni bir MIUI ürün yazılımı yayımladı. Yeni güncellemeyle birlikte uygulama kullanıcıların çok daha iyi fotoğraf çekmesin sağlayacak. Stabil bir deneyim sunmayı planlayan bu yeni güncelleme şu an için yalnızca en yeni Mi 10 serisi akıllı telefon kullanıcılarına sunulmuş durumda.

Birkaç hafta içinde diğer Xiaomi model telefonlar için de sunulması planlanan güncellemenin en gelişmiş görüntü optimizasyon algoritmalarından olan Super Stabilizer Plus özelliğini kazandığı görülüyor. Daha pürüzsüz çekimler için kullanılan bu özellik pürüzsüz yaklaştırma özelliğini de beraberinde getiriyor.

Uygulama video tarafında ise beyaz dengesinin ayarlanabilir olmasını ve odak ayarlarının değişitirilebilir olması özelliklerini kazanıyor. Deklanşör hızının değiştirilmesi, ISO ayarları ve pozlama ayarlarının düzenlenmesini içeren bu diğer özelliklerle beraber uygulama daha zengin hale gelmiş durumda.

Bunun yanında bünyesine birçok iyileştirme ve geliştirme ekleyen kamera uygulaması artık daha fazla kişiye sesleniyor.

Xiaomi Youpin Elite klavye ve Mouse karşınızda

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz