WhatsApp iOS’un bir özelliğini daha Android’e getiriyor

0
156 Okunma
whatsapp

Mesajlaşma uygulamasa WhatsApp, iOS ve Android tarafında zaman zaman yeni özellik denemeleri yapıyor. İki tarafta da farklı özellikler gösterebilen uygulama bugün Android kullanıcılarına bir müjde verdi. Bir süredir iOS kullanıcılarının deneyimlediği ses kaydı durdurma özelliği sonunda Android cihazlar için de açılıyor. İşte ayrıntılar

Sesli mesaj durdurma özelliği Android’e de geliyor

WhatsApp çıktığı günden itibaren mesajlaşma kültürünü tamamen değiştirdi. Eskiden kısa ve öz mesajlar ile kurduğumuz yazılı iletişim yerini; uzun, resimli hatta sesli mesajlara bıraktı. Sohbetlere samimiyet katan ve klavyede zaman kaybetmenin önüne geçen sesli mesaj özelliği, en çok kullanılan mesajlaşma seçeneklerinden. Sevilen sesli mesaj özelliği ise günden güne değişiyor. Artık ses kayıtlarını oluştururken durdurma yapabileceksiniz. Yani konuşmaya başladınız ve o anda kapı çaldıysa kaydı durdurup kaldığınız yerden devam etmeniz mümkün. Özelliğe ait ekran görüntüleri WABetaInfo tarafından paylaşıldı.

Whatsapp sesli mesaj durdurma

Oldukça kullanışlı olan bu özellik aslında bir süre önce iOS kullanıcıları ile buluştu. Android kullanıcıları da yeni güncelleme sonrası özelliği kullanmaya başlayacak.

WhatsApp’a hayatı kolaylaştıracak yeni bir özellik geliyor

WhatsApp sesli mesaj özelliğini sürekli geliştiriyor.

Geçtiğimiz günlerde de gündeme gelen sesli mesaj özelliği hakkındaki gelişmeler bununla bitmiyor. WABetaInfo tarafından ortaya çıkarılan yeni çalışmaya göre sesli mesaj dinlerken ilgili sayfadan ayrılabileceksiniz. Özellikle uzun süreli mesajları dinlerken artık diğer mesajlarla ilgilenmeniz mümkün olacak. Küresel ses oynatıcı olarak adlandırılan bu özelliğin ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz