WhatsApp Web yeni bir özellik daha kazandı!

0
126 Okunma

WhatsApp kullanılabilirliğini her geçen gün geliştiriyor. Bir süre önce iOS cihazlarda görünmesiyle kullanıcıları heyecanlandıran küresel ses oynatıcı özelliği artık web sürümünde de mevcut. Sesli sohbetlerinize devam ederken diğer mesajlarınız ile ilgilenebileceğiniz bu özellik; kullanıcılar da tam not alacak gibi duruyor.

iPhone SE ve iPad Air 5’in tanıtım tarihi sızdırıldı!

Küresel ses oynatıcı özelliği WhatsApp Web için geldi

Özellikle iş hayatının kaçınılmaz mesajlaşma uygulamaları arasında olan WhatsApp, Web sürümü ile kullanıcılarına kolaylık sağlıyor. Telefon ile uğraşmadan tüm arkadaş ve gruplarınızla sohbetlerinizi sürdürebileceğiniz bu platform birçok yeni özellik kazandı. Sesli ve görüntülü görüşmelere izin veren Web sürümü, artık telefondan bağımsız olarak çalışabiliyor. Şirket web sürümündeki özelliklerini daha da genişleterek yeni bir kazanım daha elde etti. WABetaInfo tarafından ortaya çıkarılan görsele göre bir süre önce iOS tarafına gelen küresel ses oynatıcı özelliği artık web sürümde de buluyor. Henüz tüm kullanıcılar ile buluşmayan özelliği bazı beta kullanıcıları deneyimlemeye başladı.

WhatsApp Web yeni bir özellik daha kazandı!

Küresel ses oynatıcı özelliği sayesinde herhangi bir sesli mesajı dinlerken sohbet ekranından ayrılıp diğer mesajlarınız ya da ana menü üzerinde gezinebiliyorsunuz. Birçok kullanıcının kalbini fethedecek bu özellik hala Android cihazlarda yer almıyor. WABetaInfo’nun yorumuna göre özelliğin kısa bir süre sonra güncelleme ile Android cihazlara da gelecek.

Mesajlaşmayı pratik hale getiren sesli mesaj özelliği son yıllarda birçok yenilik kazandı. Siz mesajlaşma sırasında en çok hangi seçeneğini tercih ediyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz